22 de ani de Antena 1. Ediții speciale

dan negru antena 1Zi de sărbătoare pentru Antena 1! Pe 29 noiembrie (duminică), postul tv împlinește 22 de ani de la prima emisie, prilej, cu care, au fost pregătite ediții speciale. Cele mai îndrăgite vedete vor fi prezente la datorie pe parcursul zilei cu programe de divertisment. După o absență îndelungată, Mihai Bendeac revine luni pe sticlă.

Evenimentul aniversar va fi marcat prin programe live și ediții speciale ce se vor desfășura de-a lungul întregii zile. “Neatza cu Razvan si Dani” va da startul unei zile de sărbătoare.

“Pentru că facem matinal, ne-am obișnuit ca atunci când se organizează o petrecere să fim și cei care dăm tonul, și cei care prezintă, și cei care fac curățenie a doua zi dimineață, după ce pleacă ultimul invitat. Deci, pe scurt, duminică, între 9.00 și 11.00, ne veți vedea în febra pregătirilor pentru petrecerea celor 22 de ani de Antena 1. Nu vă ascundem că seria petrecerilor nu se oprește aici:  de 1 Decembrie, vom avea o ediție specială, eminamente rurală. Vă zic cu toată sinceritatea că merită să ne urmăriți.”, a spus Dani Oțil.  “Dani zice bine: vă rog, nu ieșiți din cuvântul lui, că are mare dreptate! În plus, vă mai vând un pont:  numărul ăsta – 22-  înseamnă vârsta pe care o aveam Dani și cu mine când am venit în București. îmi amintesc că voiam atunci, neapărat, să ajungem pe aceeași “sticlă” pe care era Brenciu.” ,a declarat Răzvan.

dani otil razvan simion antena 1

“Neatza cu Răzvan și Dani” pregătește, de ziua Antena 1, de la ora 9.00, la ora 11.00, o ediție specială, cu invitați speciali: Horia Brenciu, Randi, Lidia Buble, Florin Ristei, trupa Maxim, care vor cânta live și vor sufla în cele 22 de lumânări ale tortului aniversar.

Ștafeta va fi preluată apoi de Simona Gherghe și Dan Negru într-o ediție specială “Acces Direct”. Pe parcursul a peste cinci ore de emisie desfășurată în direct, între orele 14.00 – 16.00, respectiv între orele 17.30 – 19.00, telespectatorii vor viziona câteva dintre cele mai bune momente ale Antenei 1, din primii 22 de ani de existență și îi vor descoperi pe acei oameni cărora postul de televiziune din Băneasa le-a schimbat viața.

Porția de divertisment va fi completată de o noua editie “Ham Talent”. Diana Munteanu, Pepe, Mihai Petre, Beatrice Rancea si Gabriel Cocu vor fi luați din nou prin surprindere de puterea și frumusetea prieteniei dintre oameni și animale. Antena 1 va difuza unul dintre cele mai asteptate momente ale acestui sezon, un numar excepțional de disk-dogging. De asemenea, în ediția din 29 noiembrie telespectatorii îl vor puterea revedea și pe actorul Denis Ștefan, un mare iubitor de cai.

30 noiembrie

Surpriza pe care Antena 1 le-a pregătit-o telespectatorilor pentru 30 noiembrie este revenirea mult așteptată a lui Mihai Bendeac. mihai bendeac antena 1Luni, de la ora 20:30, postul din Băneasa va difuza prima ediție a emisiunii “În puii mei”, prima dintr-o mini-serie de patru episoade ce va fi transmisă în acest an. Personaje noi, invitati surpriză din diverse domenii, o nouă abordare de filmare și mult umor sunt ingredientele de baza ale celui mai așteptat show de comedie.

1 Decembrie

Tragedia petrecută în acest an la clubul Colectiv a stârnit reacţii absolut neaşteptate: dincolo de revoltă, pe zeci de mii de voci s-a cerut o schimbare profundă în societatea românească. De 1 Decembrie, echipa Observator îşi propune să arate că schimbarea începe cu fiecare dintre noi, că sistemele se vor îmbunătăţi doar atunci când cetăţenii vor pune presiune constantă asupra lor, când fiecare va face tot ce se poate pentru a corecta ceea ce nu e în regulă. Editiile Observator din 1 Decembrie vor difuza o serie de materiale cu şi despre oameni care nu s-au resemnat, care au făcut tot ce le-a stat în putinţă pentru ca lumea în jurul lor să se schimbe, reportaje cu situaţii extrem de diferite: de la poveştile oamenilor care “treziţi” de drama din Colectiv au făcut ceva ca mâine lumea lor să arate mai bine, până la comunităţi care n-au mai aşteptat implicarea statului şi în ultimii ani au rezolvat necesitățile obligatorii unei vieţi civilizate: dispensar, şcoală, asfalt.

Pentru că de Ziua Națională românului îi place să petreacă, “Neatza cu Răzvan și Dani” organizează o petrecere 100% romanească. Simona Gherghe aduce de 1 Decembrie începând cu ora 16.30 o ediție specială “Acces Direct” în care invitații vor fi familii celebre din România care au acceptat pentru o zi să facă un schimb de vieți cu românii mai putin norocoși.

De la 20.30, Antena 1 va difuza filmul “Nea Mărin Miliardar”,  un film de referință în cinematografia românească ce prilejuiește întâlnirea cu actori celebri precum Amza Pellea, Draga Olteanu Matei, Jean Constantin, Ștefan Mihăilescu-Brăila, Sebastian Papaiani, Puiu Călinescu, Stela Popescu și Colea Răutu.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*