3 Sud Est concertează pe 5 martie la Sala Palatului

3 sud est

Au făcut furori cu piesele lor, iar, de-a lungul timpului,  au reușit să câștige simpatia publicului și să devină una dintra cele mai iubite trupe din țară. Cu o experiență de mai bine de 10 ani pe scena muzicală, băieții de la 3 Sud Est se pregătesc să susțină un concert live la Sala Palatului, și promit că va fi unul de neuitat. Spectacolul „Pentru ea” va avea loc, joi, începând cu ora 19.30.

Ai visat. Ai zâmbit. Te-ai îndrăgostit. Ai trăit cele mai frumoase clipe alături de persoana iubită. Muzica trupei 3 Sud Est ţi-a fost alături întotdeauna, dar mai ales când ai iubit, când ai început poveşti de dragoste sau când ţi-ai declarat sentimentele faţă de jumătatea ta. Şi dacă, anul trecut, ai retrăit la intensitate maximă emoţii, idolii unei generaţii revin pe scena Sălii Palatului, joi, cu un concert live pentru ea, pentru tine, pentru voi, un eveniment, în care dansul iubirii se împleteşte cu muzica 3 Sud Est.

Pentru ea ai făcut gesturi necugetate, pentru ea ai fost în stare să urci şi munţi, pentru ea ai mers până în pânzele albe, pentru ea ai căutat soarele din spatele norilor. „Pentru ea“ este o nouă filă din capitolul iubirii, o nouă filă din povestea ta. În luna în care este celebrată femeia, persoana de la care primeşti iubire necondiţionată mereu, Mihai, Laurenţiu şi Viorel au pregătit o seară unică, o declaraţie de dragoste pe care o vei putea spune pe note muzicale.

Trupa va crea momente unice, alături de band-ul live şi de invitaţii surpriză, într-o mare desfăşurare de forţă. Concertul „Pentru ea“, care începe la ora 19.30, aduce piesele cu care ai rezonat, noul single „Liberi“, un îndemn spre libertate şi curaj în dragoste, hitul „Emoţii“, lansat în 2014, cu care 3 Sud Est a cucerit topurile muzicale, dar şi întâlnirea cu vise, bucurii, speranţe, transmise prin puterea muzicii.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librăriile Diverta, Cărtureşti, Humanitas, reţelele magazinelor Germanos, Domo, Orange, Vodafone, InMedio, Oficiile Poştei Române şi online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro şi www.blt.ro

 

 

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*