5 citate care sa te indrume in viata de zi cu zi

viata“Convingeti inima sa faca acrobatii, iar trupul o va urma.”, este unul dintre citatele mele preferate, un indemn care ii apartine lui Norman Vincent Peale-autorul cartii “Forta gandirii pozitive”. Am selectat pentru tine alte 5 citate, care, sper sa-ti fie de folos si sa te indrume in viata de zi cu zi.

“Doar cand ajungi sa stapanesti arta de a te iubi pe tine insuti, poti sa-i iubesti cu adevarat pe ceilalti. Numai cand ti-ai deschis inima, poti sa atingi inimile celorlalti. Cand te simti centrat si viu, esti intr-o conditie mult mai buna pentru a deveni o persoana mai buna.”, „Calugarul care si-a pierdut Ferrariul”-Robin S. Sharma.

“Secretul fericirii este simplu: afla ce-ti place cu adevarat sa faci si apoi directioneaza-ti toata energia catre acel lucru. Cand procedezi astfel, abundenta se revarsa in viata ta si toate dorințele sunt pline de pace si gratie.”, „Calugarul care si-a pierdut Ferrariul”- Robin S. Sharma.

 “Convingeti inima sa faca acrobatii, iar trupul o va urma.”

“Ai incredere in tine. Creeaza tipul de viata in care vei fi fericit sa traiesti pe parcursul intregii tale existente. Foloseste la maxim, transformand micile scantei interioare ale posibilitatii, in flacari ale realizarii.”, Foster C. McClellan.

viata 1

“Credinta noastra in victorie, la inceputul unei activitati dificile, este unicul lucru, care ne garanteaza succesul.”, William James psiholog.

“Cand anticipati victoria, eliberati o forta mentala magnetica, in stare sa va aduca tot ce e mai bun pe baza legii atracției.”, „Forta gandirii pozitive”-Norman Vincent Peale.

Sursa foto: Pinterest

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*