Absolventii DallesGo, promotia primavara 2020, si-au lansat primele colectii. Imagini de la eveniment

Absolventii DallesGo, promotia primavara 2020
Absolventii DallesGo, promotia primavara 2020

După săptămâni întregi de desenat schițe tehnice și artistice, proiectat prototipuri, tăiat și cusut, absolvenții cursurilor de Tipare și Croitorie și Design Genți, din cadrul DallesGO, și-au prezentat colecțiile în cadrul unor defilări de modă spectaculoase, ce a avut loc miercuri seara la Galateca, sub privirile a 250 de persoane.

Moda DallesGo, promotia primavara 2020

Peste 30 de tineri designeri (absolventi DallesGo) au pregătit, în atenta grijă a celor mai buni profesori designeri din lumea modei, 25 de ținute și 50 de genți, realizate de la zero.

Otilia Flonta, designer cu experiență vastă pe piața internațională de marochinărie, a făcut un pas înainte alături de cursanții de la Design Genți, care au ajuns să aducă la realitate accesoriile mult visate.

Iar Alex Niculescu i-a învățat ABC-ul unei meserii complexe, aceea de croitor și de desenator de tipare, absolvenții știind la finalul a 20 de săptămâni să confecționeze piese de bază și modele derivate din acestea.

Moda DallesGo, promotia 2020
Moda DallesGo, promotia 2020

„Moda DallesGO este un eveniment pe care îl pregătim la finalul fiecărui curs de Design Vestimentar, Tipare și Croitorie, Design de Genți, Bijuterii, Pantofi, Pălării etc, pentru că ne dorim să sprijinim tinerii designeri care debutează în această carieră prin cursurile urmate la DallesGO.

Credem cu tărie că cel mai important în viață este să îți urmezi pasiunea și să crezi cu adevărat în puterea talentului tău, fiindcă doar așa îți poți depăși limitele!”, spune Cristian Bănică, managerul DallesGO.

DallesGo, cea mai importanta platforma de cursuri interactive after work din Romania
DallesGo, cea mai importanta platforma de cursuri interactive after work din Romania

DallesGO este cea mai importantă platformă de cursuri interactive after work din România, cu centre în toate marile orașe ale țării: București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Brașov, Oradea, Craiova, Sibiu, Galați.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*