Activeaza digestia cu enzime pancreatice

stomac

Mulți dintre noi ne confruntăm adesea cu balonări, crampe, dureri abdominale, arsuri sau greață. Aceste manifestări neplăcute sunt puse pe seama stomacului și se crede că digestia nu s-a produs într-un mod eficient. Însă știați că NU stomacul are rolul principal în procesul de digestie, ci intestinul subțire? În stomac, alimentele sunt doar fragmentate în mici bucățele, care sunt eliberate mai apoi în intestin, unde cu ajutorul enzimelor, se continuă digestia și se absorb nutrienții.

De aceea, o digestie optimă reprezintă mai mult decât un simplu proces fiziologic, deoarece aceasta este esențială pentru absorbția nutrienților, care contribuie la menținerea stării de bine a organismului.
Dr. Hart vine în sprijinul celor ce întâmpină probleme digestive cu o soluție la îndemână – Enzime pancreatice, care contribuie la descompunerea nutrienților din alimente, facilitând digestia și tranzitul intestinal. Prin conținutul ridicat de enzime, produsul este util în cazul exceselor alimentare, dar și atunci când pancreasul nu produce suficiente enzime.

Ingredientele pe care le conține produsul funcționează ca un adjuvant în procesul de digestie și tranzit intestinal. Amilaza transformă carbohidrații în zaharuri, proteaza contribuie la descompunerea proteinelor, iar lipaza ajută în digestia grăsimilor.

enzime pancreatice dr hart

 

Prin forma lor farmaceutică, comprimatele Dr. Hart Enzime pancreatice sunt special concepute pentru a rezista acțiunii acidului gastric.
Mod de adminstrare: câte 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, după masă.
Dr. Hart Enzime Pancreatice se găsesc în Sensiblu, la prețul de 13.99 lei

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*