Ai aflat care este Secretul Părului Sănătos? Ți-l dezvăluie unul dintre cei mai buni hairstylisti din România

florin iordache hairstylist

Părul, mai mult decât o podoabă capilară, este acea coroană pe care nu o dai jos niciodată. Și, atunci, de ce să nu-i acorzi îngrijirea de care are nevoie? De ce să nu-l pui în valoare, ca astfel să fii și tu pusă în valoare? Știm cu toți că podoaba capilară joacă un rol esențial în imaginea noastră, că ne reprezintă, dar asta nu înseamnă că e suficient să-l aranjăm și să mizăm pe anumite coafuri. Nu! Trebuie să ajungem să cunoaștem secretul părului sănătos, pentru că doar așa podoaba noastra capilară va străluci și va atrage toate privirile. 

De aceeași părere este și Florin Iordache, care crede cu tărie că nu trebuie să neglijăm ritualul de îngrijire, ci trebuie să acordăm podoabei noastre capilare toată grija și răsfățul de care are nevoie.

Dacă nu ai auzit de Florin Iordache, îți pot spune că el este unul dintre cei mai îndrăgiți hairstyliști din România, cu o activitate de două decenii în acest domeniu. Și, da, pe mâna lui au trecut numeroase persoane, fie cunoscute, fie mai puțin cunoscute.

secretul parului sanatos_ florin iordache dani otil

Dani Oțil, Margareta Pâslaru, Mihai Albu și Mihaela Rădulescu sunt doar câțiva dintre cei care i-au trecut pragul salonului Yoko Beauty Academy și au revenit de fiecare dată, mulțumiți fiind de măiestria lui.

Am uitat să-ți zic, și eu mi-am lăsat părul pe mâna lui, iar rezultatul a fost atât de WOW, încât el a devenit stilistul preferat al pletelor mele.

Și cum experiență are din plin, iar talent cu caru’, ar fi fost păcat ca el să se oprească aici. Așa că m-am bucurat tare mult, când am aflat că a scos o carte, ce-i poartă amprenta. “Secretul Părului Sănătos” se numește și cuprinde o sumedenie de rețete, menite să-ți îmbie podoaba capilară. Dar, mai multe aflați chiar de la el!

hair stylist florin iordache

“Proiectul a început acum nouă luni de zile, dar îl aveam în minte de foarte mulți ani din dorința de a ne întoarce la natură și din dorința clienților de a folosi produse cât mai naturale. Spre exemplu, decât să folosim cu extract de avocado, de ce să nu folosim direct avocado?

De-a lungul timpului, eu am făcut măști naturale la salon pentru clienți și m-am gândit astfel să transform totul într-o carte, pentru că nu toată lumea ajunge la mine, dar cartea ar putea să ajungă în mâna tuturor.

Acum nouă luni, m-am apucat serios de treabă și am adunat peste 500 de rețete de pe toate căile, de pe internet, spuse de oameni care nu erau în domeniu. Eu le-am luat, le-am testat, le-am triat, le-am îmbunătățit unde a fost cazul și le-am pus pe categorii.

Important este că toate aceste rețete sunt testate. Toate cele 113 de măști naturale din carte sunt testate de mine. De aceea, se numește și cartea “Secretul Părului Sănătos”, pentru că își dorește pe această cale să te ajute să ai un păr mai sănătos. Măștile sunt puse pe categorii, astfel încât fiecare persoană să le testeze și să aleagă ce i se potrivește.

113 e ghiduș așa numărul. 1 pentru că este prima carte și 13 este numărul meu norocos, eu sunt născut pe 13 aprilie, și am zis să fie legat de carte, mai ales că mi-a purtat noroc și îmi poartă noroc.

Spre exemplu, în categoria “Împotriva Căderii Părului”, nu este o singură mască, sunt 10-12 măști, toate testate de mine, cu ingrediente diferite, pentru că noi suntem diferiți și atunci ai libertatea ca tu să decizi care din ele are eficiență la tine.

secretul parului sanatos_ hairstylist florin iordache3

Poate unii sunt alergici la unele ingrediente și de aceea este bine să ai și o altă variantă pe lângă, de aceea am pus diferite măști în fiecare categorie.

Mi-am dorit foarte mult să punctez cei 20 de ani de experiență, să mă îndrept către nevoile oamenilor, nu doar cu ce fac eu acum la salon, ci și pe alte căi.

Cartea se poate găsi online, cel mai bine cei care doresc îmi pot scrie pe contul meu de facebook, Florin Iordache, sau de pe pagina de facebook a salonului, Yoko Beauty Academy. Cartea urmează să fie scoasă și în limba engleza.

 

secretul parului sanatos_masti pilde

Mi-am dorit ca măștile să nu apară pur și simplu, ci să fie însoțite de o poveste. La modul, eu sunt un naufragiat care călătorește prin lume și adun aceste rețete. Înaintea fiecărei măști apare o pildă, astfel încât omul să o citească și să rămână cu ceva frumos. Și povestea și pildele au fost scrise de către Alexandra Benea, ea scrie cărți pentru copii, ea a fost persoana cu care am plecat la acest drum.

La sfârșitul cărții se găsesc toate ingredientele din rețete. Acolo este explicat care este rolul lor asupra părului. Tot acolo mai regăsim și un notebook, un fel de “notițele mele”, unde fiecare își poate scrie feedbackul, astfel încât să treacă perioada în care a făcut masca și care a fost efectul ei.

“Odată cu cartea am pregătit și niște tricouri , care sunt pictate manual, tot pe aceeași idee cu cartea”, ne-a spus Florin Iordache.

 

hairstylist florin iordache_secretul parului sanatos

Florin Iordache este unul dintre cei mai apreciați hairstylisti români. Cariera lui a început în anul 1997, desăvârșindu-și arta la Londra-Academia Toni and Guy și Vidal Sasson, în Germania, Spania, Italia și nu numai. 

În anul 2000, a obținut titul de Campion Mondial la tunsori în cadrul festivalului de specialitate de la Frankfurt. 

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Despre frumusete. Cum s-au imprietenit podoaba mea capilara cu vopseaua organica | GWS

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*