Ai grija de sufletul tau

sufletul“Ai grija de sufletul tau” nu inseamna sa-i dai ciocolata, sa-l duci la spa sau la nu stiu ce tratamente revolutionare, ori sa-l parfumezi cu Chanel. “Ai grija de sufletul tau” inseamna sa ai grija de sentimentele si de trairile tale, sa nu neglijezi ce-ti cere, sa te iubesti, si sa faci in asa fel incat sa fii mulțumit cu tine, de tine, de viata ta.

De multe ori ne facem prea multe griji pentru ce e la exterior, si ignoram ce e mai important, partea interioara. Uitam ca trebuie sa ne ingrijim si de linistea si frumusetea sufletului nostru.

Desi, aparent, lucrurile sunt destul de simple, situatia se complica atunci cand vine vorba sa ne lasam condusi de ce ne dicteaza inima. Facem alegeri care nu sunt neaparat in concordanta cu ce simtim.

sufletul 1

Poate , uneori, ne lasam ghidati de partea rationala, de ceea ce trebuie, de ceea ce da bine, si uitam sa fim noi insine/insane. In primul rand e important sa fim noi multumiti de ceea ce traim, si nu familiile, prietenii sau colegii noștri. La urma urmei, e viata noastra, asa plina cu greseli sau nu, indiferent cum ar fi experientele noastre, bune sau rele, acestea sunt etapele prin care noi trecem pentru a creste, pentru a ne dezvolta, pentru a scoate ce e mai frumos din noi.

„Cea mai pretioasa calatorie este aceea catre sufletul nostru, calatorie pe care o facem in singuratate.”, Mircea Eliade.

Nu, nu e simplu, dar daca te vei ambitiona sa iei ce e mai bun din tot ce ti se intampla, cu siguranta, la final iti vei umple inima de bucurii, iar sufletul tau va fi impacat cu ce i-ai oferit pe parcurs.

happy soul

Sursa foto: Pinterest

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*