Ai unghii exfoliate sau casante? Iata solutia pentru o manichiura impecabila

BenQ Corporation

De multe ori, nu putem sa avem parte de o manichiura pe placul nostru din cauza unor mici imperfectiuni, care strica tot aspectul. Numeroase persoane se confrunta cu unghii exfoliate sau casante, insa din fericire aceasta problema isi poate gasi rezolvarea. Iti prezentam mai jos produsul recomandat de Melkior, un lac de baza cu vitamina E, care te va ajuta sa ai unghii sanatoase si frumoase si, prin urmare, o manichiura impecabila. 

Ai unghii exfoliate sau casante? Melkior a creat Lac de Baza cu Vitamina E

Noul Lac de baza cu Vitamina E creat de Melkior se absoarbe foarte repede in unghie, creste aderenta lacului de unghii si prelungeste rezistenta lui.

unghii-exfoliate-casante_lac de baza cu vitamina e_melkior

Se gaseste in flacon de 15 ml si in flacon de poseta de 4,5 ml.

Contine Vitamina E, de aceea este foarte bun pentru unghiile exfoliate sau casante. Protejeaza unghia naturala de pigmentul puternic al lacului de unghii.

Cum se foloseste? Se aplica un singur strat pe unghia naturala degresata in prealabil.

Pret: 29.00 lei (15 ml) / 9.90 Lei (4,5 ml)

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*