Alex Velea & Antonia, concert exploziv şi invitaţi surpriză

main velea antoniaCel mai iubit cuplu din showbiz-ul românesc, Alex Velea și Antonia, concertează în premieră pe scena Sălii Palatului, duminică, 29 martie, ora 19.30. Show-ul „Defectul tău sunt eu”, susținut de Alex Velea și Antonia, este regizat de Iulian Moga și se anunță unul exploziv, cu invitați de prestigiu, ca Smiley, Connect-R, Cabron, Puya, Don Baxter, Tudor Sișu.

Alex Velea & Antonia, în premieră la Sala Palatului

„Vă aștept împreună cu Antonia la cel mai mare concert al meu de până acum. Mare însemnând EXPLOZIV! Ne pregătim intens pentru un show perfect, cum nu a mai văzut Sala Palatului. Sunt fericit să împart și scena cu Antonia, iar entuziasmul cu care fanii au primit acest show ne dă și mai multă energie! Fratziwearii Smiley, Cabron, Puya, Baxter și Sișu vor condimenta show-ul, dar cel mai mult contăm pe voi, fanii noștri, care veți fi parte din cel mai tare concert al acestei primăveri!” – Alex Velea

main monden antonia velea

Fanii au posibilitatea de a fi mai aproape ca niciodată de idolii lor prin achiziționarea biletelor VIP. Tichetele VIP includ un loc în cea mai bună zonă a sălii de spectacol și o sesiune meet&greet cu Alex Velea și Antonia, care va avea loc la finalul show-ului. Posesorii biletelor VIP vor avea acces backstage, într-o zonă exclusivă, vor face fotografii și vor primi autografe de la Antonia și Alex Velea.

Biletele se găsesc la Sala Palatului și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro, myticket.ro, blt.ro, iabilet.ro. Prețul unui bilet, în funcție de categorie, este de 250 de lei – categoria VIP, 200 de lei – categoria I, 150 de lei – categoria a II-a, 100 de lei – categoria a III-a, 65 de lei – categoria a IV-a.

 

 

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*