Alex Velea și Antonia te așteaptă la show-ul lor exploziv “Defectul tău sunt eu”

aaa

 

Cel mai așteptat show al primăverii, “Defectul tău sunt eu”, se anunță unul perfect și candidează la titlul de cel mai tare show al anului. Alex Velea și Antonia aduc, în premieră pe scena Sălii Palatului, muzica, iubirea și prietenii din showbiz într-un show exploziv! Evenimentul are loc duminică, 29 martie, ora 19.30.

Din dorința de a avea aproape cât mai mulți fani, artiștii și organizatorul vin în întâmpinarea publicului țintă cu o reducere de 50% pentru elevi și studenți la toate categoriile de bilete, cu excepția VIP.

Astfel, prețul unui bilet va fi de: 100 de lei – categoria I, 75 de lei – categoria a II-a, 50 de lei – categoria a III-a, 32,5 lei – categoria a IV-a. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-urile: vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, bilet.ro, myticket.ro, blt.ro, iabilet.ro.

Alex Velea și Antonia, împreună cu Smiley, Connect-R, Cabron, Puya, Sișu și Don Baxter, aduc energia și explozia de viață a primăverii într-un show fără cusur: “Defectul tău sunt eu”! Duminică, 29 martie, ora 19.30, la Sala Palatului.

Accesul publicului se va face începând cu ora 18.30. Posesorii biletelor VIP, care beneficiază de meet&greet cu cel mai iubit cuplu din showbiz-ul românesc, Antonia și Alex Velea, vor fi conduși la finalul concertului în zona exclusivă întâlnirii cu idolii lor.

 

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*