Aliat antirid pentru femei-Serum Vegetal de la Yves Rocher

 

SERUM VEGETAL Manechin oficial gama

 

Cu doar câteva săptămâni înainte de Ziua Femeii, Yves Rocher a lansat o gamă specială, Serum Vegetal,  pentru cele care luptă împotriva ridurilor şi care îşi doresc un ten frumos. Experţii au folosit planta vieţii pentru a ajunge la un rezultat suficient de bun astfel încât cosmeticele să fie un adevărat  aliat antirid.

Evenimentul de lansare a avut loc, de curând, într-un local din zona Herăstrău. Experții de la Yves Rocher ne-au vorbit despre Planta Vieţii, denumită şi Ficoida Glacială, care este ingredientul de bază al produselor.

SERUM VEGETAL Ficoida Glaciala_fond verde

 

Gama Serum Vegetal, disponibilă în trei variante, promite că va fi un sprijin de nădejde pentru reprezentantele sexului frumos.

Sub sloganul „asimilaţi pentru un ten mai tânăr”, specialiştii de la Yves Rocher vin în ajutorul femeilor şi le-au pregătit un adevărat arsenal pentru lupta împotriva ridurilor. Pe lânga asta, produsele mai au şi alte efecte benefice. Aşadar, în afară de diminuarea ridurilor, cosmeticele ne aduc luminozitate, fermitate şi lifting.

 

 

SERUM VEGETAL Crema de noapte antirid si luminozitate

 

 

 

 

 

 

 

Efect de luminozitate

 

Aspect satinat, delicat, neted, pentru un ten luminos, revitalizat… Extractul de oryza, care relansează oxigenarea tenului şi recreează respiraţia celulară, se asociază cu cel de ficoida glacială, care oferă o acţiune antirid intensă. Această combinaţie oferă un plus de luminozitate, beneficii cărora nu ai cum să le rezişti.

 

 

SERUM VEGETAL  Crema restructuranta de noapte fermitate

 

Efect de Fermitate

 

Cţiunea antirid trebuie urmată de acţiune viguroasă privind fermitatea. Pentru relansarea producţiei de colagen şi acid hialuronic – cele două elemente responsabile de arhitectura cutanată -, Yves Rocher face apel la extractul de gumă de salcâm. Astfel, tenul are aspect mai dens şi este restructurat din interior.

 

 

SERUM VEGETAL Crema de noapte cu efect de lifting

 

Efect de lifting

 

Redefinirea chipului şi reconturarea trăsăturilor tenului… Cum poţi crea o sinergie vegetală viguroasă, care să acţioneze contra ridurilor, şi un efect de lifting, fără nici o altă intervenţie decât cea plantelor? Ei bine, este momentul în care în scenă intră extractul de cătină – relansează sinteza elastinei -, care, împreună cu ficoida glacială, reconstituie efectul de tensiune la nivelul trăsăturilor chipului, iar textura bogată a serului completează efectul de ridicare. Cu alte cuvinte, ridurile sunt estompate, iar ovalul feţei este reconturat zi de zi.

 

 

O altă noutate – venită odată cu  gama Sérum Végétal – este designul propriu.

SERUM VEGETAL Crema restructuranta de zi recipient fermitate

 

Produsele de îngrijire a tenului sunt disponibile acum într-un ambalaj din sticlă, care este – deopotrivă – sobru, elegant şi rafinat. Şi, ca întotdeauna, toate recipientele se încadrează într-un proces voluntar de ecocreaţie.

sticla

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*