Ana Consulea va preda noul curs de cofetarie de la DallesGO

ana-consulea_curs-dallesgo

Începând cu luna februarie a anului viitor, DallesGO introduce în portofoliul său un nou curs, completând astfel catedra profesorilor unu´ și unu´ cu nume sonore din domeniul industriilor creative. Ana Consulea va impartasi cu elevii sai secretele meseriei de cofetar, desprinse de la prestigioasa scoala de profil din Franta.

Ana Consulea, cofetar și fondator Zexe Braserie, se alătură echipei DallesGo, unde va preda deliciosul curs de Cofetărie, dezvăluindu-le elevilor săi secretele învățate în Franța, la prestigioasa  Școală de Cofetari din Montbeliard, acolo unde a avut șansa de a lua lecții de la unul dintre cei mai buni 100 de cofetari artizani ai lumii, Eric Vergane, sau de la Pierre Herme, supranumit “zeul macarons”.

Astfel, fie că îți dorești o meserie de cofetar, sau pur și simplu vrei să înveți să pregătești cele mai delicioase deserturi, pentru a-ți impresiona familia și apropiații, cursul de Cofetărie este locul în care viața ta se poate schimba. Timp de 12 săptămâni vei trece prin toate etapele formării tale ca maestru cofetar, pentru ca în final să stăpânești arta preparării celor mai complexe deserturi.

Nu lipsesc din portofoliul DallesGO nici cursurile cu tradiție: Stilism, Fashion, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness sau vrei să te dezvolți profesional învățând mai multe despre Marketing Online, PR, Personal Branding, E-commerce, Antreprenoriat sau Public Speaking, în Universul DallesGO visele tale pot deveni realitate.

În plus, dacă te înscrii în luna noiembrie pentru primul sezon de cursuri din 2017, te așteptăm cu cel mai mare discount de până acum. Black Friday vine la DallesGO cu  50% reducere la orice curs din portofoliul.

Grăbește-te, reducerea este valabilă pentru un număr limitat de locuri! Înscrie-te pe  www.dallesgo.ro/ 0769.041.711.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*