Anastacia canta in iunie la Sala Palatului

main 2

După concertul din 2009 susţinut în Bucureşti, cântăreaţa Anastacia va reveni în această vară pe plaiuri mioritice pentru un alt show. Ea va cânta pe 29 iunie la Sala Palatului din Capitală.

Admiratorii cântăreţei vor lua parte la un concert live, care va cuprinde melodiile sale de succes, dar şi piese de pe cel mai nou material discografic.

Artista este cunoscută pentru vocea gravă şi abilitatea de a atinge note muzicale înalte, fiind încadrată în grupul sopranelor dramatice. Cu peste 30 de milioane de discuri vândute şi o serie de hituri, precum “I’m Outta Love”, “Paid My Dues”, “Left Outside Alone” şi “Pieces of a dream”, Anastacia a devenit un simbol al muzicii pop din întreaga lume, se arată în comunicatul redat de Mediafax.

 

main

 

Biletele pentru concertul din data de 29 iunie au fost puse deja în vânzare, prin Eventim. Până pe 10 martie, se vor putea achiziţiona bilete la preţuri speciale, care diferă în funcţie de categorie: VIP – 400 de lei, categoria I – 350 de lei, categoria a II-a – 300 de lei, categoria a III-a – 200 de lei.

 

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*