VIDEO: Andra canta despre dragoste, greseli si impacare in “La refren”

andra_videoclip_piesa noua_la refren

Andra revine cu un videoclip nou pentru cea mai recenta piesa promovata, “La refren”. Și de aceasta data, artista mizeaza pe un mesaj emotionant despre dragoste, greseli si impacare. Melodia face parte din cel de-al 13-lea album al Andrei, “Iubirea schimba tot”.

Andra lansează videoclipul noului ei single, “La refren”, piesă ce face parte din albumul “Iubirea schimbă tot”. De pe acest album, artista a lansat până acum patru single-uri ce însumează până în prezent peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube.

andra_videoclip_piesa noua_la refren 2

 

O coproducție MediaPro Music/Andra Records, single-ul “La refren” este compus de Marius Moga, Adrian Klein, Vlad Vedeș, și beneficiază de versuri scrise de Marius Moga.

“La Refren este o piesă de dragoste care m-a cucerit chiar prin refren. Cred că mulți se vor regăsi în starea pe care o transmite cântecul. Am încercat să sugerez trăirile unui om îndrăgostit și prin videoclip, mai ales prin coregrafia mea. Sper că fanii mei vor aprecia piesa și clipul. Mi-am dorit să fac ceva special pentru ei”, a declarat Andra.

Cu un mesaj emoționant despre dragoste, împăcare și greșelile pe care cu toții le facem, videoclipul este reprezentarea metaforică a unei povești de iubire pe care singurătatea pune stăpânire.

 

 

Regizat de către SAN, videoclipul a fost filmat cu lentile anamorfice pentru o proporție ideală a imaginii pe ecran, iar pentru efectul panoramic, dansul Andrei a fost filmat din toate unghiurile. Artista a fost nevoită chiar să danseze pe o suprafață transparentă suspendată la aproape 3 metri înălțime, iar camera a surprins de dedesubt mișcările ei.

Recent, Andra a lansat albumul “Iubirea schimbă tot”. Materialul ce conține 18 piese este al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei.

About tinepasul 813 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*