Andra, primul concert la Sala Palatului

concert-sala-palatului_andra-iubirea-schimba-tot

Pe 25 februarie 2017, ANDRA va susține primul ei concert la Sala Palatului. Spectacolul se va numi “Iubirea schimbă tot” și se anunță a fi un show grandios.

“Sunt foarte fericită să vă dau această veste. Pentru mine este un vis împlinit. “Iubirea schimbă tot” este un spectacol gândit și dedicat celor care mă iubesc, mă susțin și mă ajută de când mi-am ales drumul în viață. De mult timp mă gândesc la acest concept, dar acum pot spune că nu putea să se întâmple într-un moment mai bun din viața mea. Sunt pregătită să împart cu toți cei care vor veni la Sala Palatului cele mai sincere sentimente și trăiri.”, a declarat ANDRA.

Show-ul “Iubirea schimbă tot” va dura două ore și jumătate și va include mai multe schimbări de decor, de ținute și nenumărate surprize din partea artistei.

În ultimii ani, ANDRA a reușit performanța de a înregistra recorduri de vizualizări pentru fiecare videoclip lansat. “Iubirea schimbă tot” a avut peste un milion de vizualizări în primele 24 de ore pe Youtube, iar varianta în limba engleză a piesei continuă să fie hit în afara țării și are peste 85 de milioane de vizualizări.

Următorul single lansat de ANDRA, “Without You”, în colaborare cu David Bisbal, a doborât recordul național stabilit de artistă, având 2,5 milioane de vizualizari in primele 24 de ore, iar în acest moment a depășit pragul de 100 de milioane.

andra_sala-palatului-concert_iubirea-schimba-tot

 

Pe 25 februarie 2017, ANDRA le va pregăti românilor un spectacol complex de muzică și scenografie. Biletele pentru show vor avea prețuri între 70 și 250 lei și vor fi puse la vanzare începând de astăzi, 9 noiembrie 2016.

O premieră în România va fi reducerea de preț de 20%, aplicată biletelor pentru copiii cu vârste între 3 și 14 ani!

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*