Antonia şi Alex Velea fac show la Sala Palatului

main velea antonia

Antonia şi Alex Velea vor face echipă şi pe plan muzical. La doar trei luni de la naştere, artista este pregătită să revină pe scenă, într-un concert, în care va urca pe scenă împreună cu iubitul ei. Cei doi îndrăgostiţi vor fi protagoniştii show-ului, care va avea loc, în ultima duminică din luna martie, la Sala Palatului. În cadrul evenimentului, ei vor beneficia de prezenţa unor artişti speciali.

main monden antonia velea

„Cu bucurie vă anunţ că, pe 29 martie, Alex şi cu mine vă aşteptăm la Sala Palatului la un super show cu invitaţi surpriză!”, a anunţat Antonia pe contul ei de Facebook.

Nu este vorba despre un concert obişnuit, ci unul pe care îl va susţine chiar cu iubitul ei, dar şi cu prieteni apropiaţi lor. Astfel, Smiley, Cabron, Don Baxter vor urca şi ei pe scenă, regia artistică fiind semnată de Iulian Moga.

antonia ruj

Sub numele „Defectul tău sunt eu”, Alex Velea şi Antonia îşi unesc forţele şi din punct de vedere muzical, sperând ca fanii să ia parte în număr mare la evenimentul lor, care va începe de la ora 19.30. „Pe 29 martie 2015, alături de Antonia, voi susţine la Sala Palatului cel mai mare concert din cariera mea! Concertul se va numi „Defectul tău sunt eu“ şi vă promitem că va fi extraordinar! Vă aşteptăm pe toţi cu drag!”, a spus şi Alex Velea.

 

Biletele s-au pus în vânzare

 

Pentru că mai sunt doar câteva săptămâni până la spectacolul ce se doreşte a fi concertul anului, biletele s-au pus deja în vânzare, la preţuri diferite în funcţie de categoria aleasă. 65 de lei este suma cea mai mică, iar preţurile cresc până la 250 de lei. Tichetele VIP includ un loc în cea mai bună zonă a sălii de spectacol și o sesiune meet&greet cu Alex Velea și Antonia, care va avea loc la finalul show-ului. De asemenea, posesorii acestor bilete vor avea acces backstage, într-o zonă exclusivă, vor face fotografii și vor primi autografe de la cei doi îndrăgostiţi.

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*