Antrenorul vedetelor, Florin Neby, dă ponturi pentru o siluetă de invidiat

fn

Ne apropiem cu pași repezi de sezonul cald, iar acesta este un moment propice pentru a ne reînnoi abonamentul la sală pentru cei care au abandonat obiectivul de a fi sănătoși și de a arăta bine. Florin Neby, antrenorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, ne-a spus cum putem obține rezultate maxime din antrenamentele noastre.

”De câte ori ai găsit motive pentru a nu te duce la sală? De câte ori ai renunțat la dietă și antrenament chiar dacă îți propuseseși obiective realizabile? Ne pierdem deseori motivația fie pentru că rezultatele dorite se lasă prea mult așteptate, fie pentru că obosim sau ne plictisim de rutina zilnică. Oricare ar fi scopurile tale în sala de sport, este important să găsești determinarea de a lucra la parametri maximi în fiecare zi de antrenament”, a scris fostul campion mondial și european la gimnastică pe blogul său.

fandreea ibacka

Florin Neby a lucrat cu vedete precum: soția lui Cabral, Andreea, Roxana Vancea, asistenta de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, Flavia.

 

 

 

Trucuri pentru performanța la sală

1.Stabilește scopuri și termene limită. Încearcă să-ți depașești limitele de fiecare dată când mergi la sală.

2.Fă un pariu cu un prieten. Este posibil să-ți dai mai mult silința știind că vei obține un premiu sau că vei câștiga un pariu. Nu trebuie să fie neapărat ceva ieșit din comun; recompensa poate fi un obiect vestimentar pe care ți-l dorești, o cină în oraș sau un bilet la un spectacol.

3.Recompensează-te după antrenamentele grele. După o sesiune intensă la sală, premiază-te cu, un masaj, o carte sau un film bun. Chiar dacă ai muncit din greu, nu te sfătuiesc să dai iama în primul fast- food. Adu-ți aminte cât de mult te-ai străduit; vrei să compromiți totul cu un hamburger?

4.Ascultă muzica preferată. Melodiile favorite îți dau energie și te motivează să lucrezi mai mult. În plus, acest obicei reduce efortul perceput, astfel că nu vei mai simți antrenamentul ca pe o obligație în fața trainerului sau ca pe o povară.

De curând, Florin Neby a lansat programul „ Eat Fit”, care presupune Consiliere și măsurători, plan alimentar personalizat, trei mese principale pe zi plus o gustare, livrarea meselor zilnic la domiciliu, rezultate garantate ( slăbire, tonifiere, masă musculară).

RTEmagicC_neby-1.jpg

 

 

Experiență de peste 20 de ani în gimnastică

În fiecare săptămână în zilele de marţi şi de joi, Florin Neby realizează cele mai creative antrenamente în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, la Antena 1. Florin are o experienţă de peste 20 de ani în gimnastică, domeniu în care a obţinut zeci de medalii naţionale şi internaţionale, fiind campion european şi mondial la gimnastică masculină şi Maestru Emerit al Sportului în România.

După ce a încheiat cariera de sportiv profesionist, Florin Neby a dezvoltat mai multe proiecte ce au legătură cu sportul. A făcut parte din trupa Aeros, al cărei show a fost comparat cu cel al trupei Cirque de Soleil, performând în întreaga lume şi apărând în cele mai prestigioase publicaţii, inclusiv pe prima pagina a renumitului New York Times.

În prezent, Florin Neby este personal trainer având un concept unic de antrenament ce implică creativitate, motivaţie şi un psihic puternic.

 

 

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*