ARM & HAMMER se lansează în România

healthy teeth

ARM & HAMMER, cel mai cunoscut brand american de pastă de dinţi pe bază de bicarbonat de sodiu s-a lansat și în România. Graţie celor 150 de ani de experienţă, a formulelor şi tehnologiilor inovatoare în domeniul îngrijirii dentare, produsele ARM & HAMMER oferă o experienţă excepţională şi asigură refacerea suprafeţei smalţului dentar, lăsând dintele mai sănătos, mai puternic, neted şi alb.

Tehnologia cu calciu lichid (Liquid Calcium™) patentată de Arm & Hammer este o noutate absolută în domeniul igienei dentare şi aduce aportul necesar de ioni de calciu şi de fosfaţi pentru reminelarizarea şi protecţia dinţilor. Liquid Calcium™ conţine de 8 ori mai mulţi ioni de calciu şi fosfaţi decât cantitatea prezentă în salivă. Calciul lichid se depune pe suprafaţa smalţului dentar, acoperind fisurile sau crăpăturile apărute, făcând-o mai albă şi mai netedă.

Tehnologia de curăţare profundă, folosită în gama Advance White, exploatează puterea unică a bicarbonatului de sodiu pentru albire avansată şi o dantură uimitor de curată, prin curăţarea profundă eficientă, dar blândă, a danturii. Bicarbonatul de sodiu este recunoscut ca un aspirator natural şi este dovedit a fi eficace în îndepărtarea plăcii bacteriene şi a petelor inestetice prin dizolvarea şi curăţarea suprafeţelor dentare care sunt greu de atins cu o periuţă de dinţi.

Tehnologia ADVANCESONIC, aplicată periuţelor de dinţi, presupune 16.000 de micro-perieri de precizie pe minut, curăţare în adâncime şi îndepărtare eficientă a depunerilor. Sistemul inovator de periaj pentru înălbire, prin dubla acţiune în mişcare a periei, garantează dinţi mai albi în doar şapte zile.

502618 - ENAMEL PRO REPAIR WHITENING hi resCompania ARM & HAMMER este prezentă în România cu o gamă bogată de produse. Pastă de dinţi: Enamel Pro Repair  Whitening – pastă de dinţi cu calciu lichid, care asigură suprafaţa smalţului dentar, Enamel Pro Repair Sensitive – cu efect în îndepărtarea durerilor dentare până la 16 săptămâni, Advance White – Extreme Whitening – pentru îndepărtarea petelor, strălucirea smalţului, protecţie împotriva respiraţiei urât mirositoare, Advance White Intense Fresh Gel – cu nivel crescut de floruri pentru protecţie împotriva cariilor, Advance White Sensitive Whitening – nitraţi de potasiu, un ingredient dovedit clinic că este benefic în reducerea sensibilităţii dentare, Brilliant Sparkle – cu bicarbonat de sodiu COOL-BREATHE™ cu o puternică senzaţie de mentă, Original Coolmint – pastă de dinţi cu bicarbonat de sodiu pentru curăţare în adâncime, Truly Radiant – pentru un surâs radios, doar în 5 zile, Extra White For Sensitive Teeth – pastă de dinţi anti-carie, de utilizare zilnică, cu gust mentolat. Extra White Complete Care – pastă de dinţi anti-carie, cu efect delicat de albire.

Periuţe de dinţi: Spinbrush PRO WHITENING – dinţi mai albi în 7 zile, Spinbrush PRO CLEAN SONIC – acţiune dinamică de curăţare printre dinţi, KIDS Spinbrush – prima şi singura periuţă de dinţi pentru copii ce poate fi personalizată printr-un set de 140 abţibilduri.

Produsele Arm & Hammer, gama pastă şi periuţe de dinţi, sunt distribuite exclusiv în România de G.D.Total Service SRL prin Sugar Free Dieta şi pot fi achiziţionate din reţeaua magazinelor DM, supermarketurile Gemini, OK, Pronto, ISA, Nord şi din reţeaua de farmacii ECO Farmacia, urmând ca în scurtă vreme să fie distribuite în cele mai importante reţele de hyper şi supermarketuri din întrega ţară.

Arm & Hammer: De 150 de ani, ARM & HAMMER, este cel mai cunoscut brand de produse de larg consum care îşi bazează formulele pe bicarbonat de sodiu şi una dintre cele mai longevive şi mai cunoscute mărci americane. În portofoliul companiei se află printre altele produse de îngrijire personală, detergenţi dar şi produse pentru îngrijirea animalelor.

About tinepasul 813 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*