B.U. întâmpină primăvara în pachete speciale

b.u. wild

Brandul de parfumerie B.U. se pregăteşte să învăluie zilelele calde în note luminoase şi proaspete. Fiecare pachet de primăvară lansat descrie universul complex şi vesel al fetelor B.U. şi este menit să acompanieze cele mai amuzante şi intense momente ale sezonului cald. Spiritul tânăr B.U. este reflectat în aromele inconfundabile ale brandului, care celebrează individualitatea fiecărei B.U. girl.

Pachetul B.U. Wild

b.u. wild deodorant body spray

Iconicul parfum B.U. Wild, pentru cele nonconformiste şi care fac lucurile în stilul propriu, trece testul timpului (în 2015 a ajuns la majorat!). Acesta se deschide cu note verzi proaspete, galban şi nufăr, ce se disipează treptat în inima delicată de iasomie senzuală, garoafă cărnoasă, trandafir şi căpşună dulceagă, toate fiind echilibrate de baza de mosc şi ambră. Solar şi efervescent, B.U. Wild este un act de curaj ce inspiră fata Wild să-şi fie fidelă.
Pachetul este disponibil în variantele Eau de Toilette + Deo Body Spray – preţ: 46,5 lei
şi Deo Natural Spray + Deo Body Spray, preţ:23,5 lei

Pachetul B.U. Trendy

b.u. trendy deodorant body spray b.u. trendy
Parfumul B.U. Trendy este semnătura celor care sunt mereu la curent cu cele mai noi tendinţe şi care se bucură să experimenteze. Mandarina revigorantă, mărul şi aldehidele din notele de vârf dezvăluie latura rebelă a celor care se bucură de fiecare moment, iar inima florală de trandafir, liliac şi bujor ilustrează dorinţa acestora de a se înconjura de frumos şi de a se exprima prin artă. Baza de mosc, lemn de santal şi răşină oferă echilibru şi intensitatea aromelor fructat-florale.
Pachetul este disponibil în variantele Eau de Toilette + Deo Body Spray, preţ: 46,5 lei şi Deo Natural Spray + Deo Body Spray, preţ: 23,5 lei

Pachetul B.U. My Secret

B.U. My secret
Învăluită în mister, fata B.U. My Secret cucereşte prin şarmul ludic transpus în notele de vârf de zmeură delicioasă, pară şi măr proaspăt. Inima intrigantă de cireş, mandarină plină de energie şi cocos exotic este irizată cu o bază senzuală de iasomie, gardenie şi bezea. My Secret este parfumul fetei care iubeşte aventura şi pentru care satisfacţia unui secret îmbracă forma unui zâmbet irezistibil.
Pachetul este disponibil în varianta Deo Natural Spray + Deo Body Spray, preţ: 23,5 lei

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*