B.U. lanseaza antiperspirantul in action Pure+Dry

 

b.u. antiperspirant

Feminitatea și viața activă își găsesc esența în noul antiperspirant B.U. in action Pure+Dry, cu extract de cireș japonez și parfum pudrat. Formula Pure+Dry asigură o protecție de până la 48 de ore ȋmpotriva transpiraţiei, pielea axilei rămânând uscată, protejată și parfumată timp îndelungat.

Parfum, prospețime, protecție

B.U. se adresează fetelor energice, cu un stil de viață care face slalom între locuri, prieteni și activități intense; fete care sunt mereu în mișcare, dar care își păstrează feminitatea în tot acest timp.

Complexitatea vieții moderne le determină pe acestea să aibă nevoie de o protecție suplimentară pe timpul verii, iar noul antiperspirant oferă efectul de prospețime instant, senzaţia rămânând mult timp după aplicare. Încrederea în sine se construiește și din lucrurile mici de zi cu zi, B.U. in action Pure+Dry fiind antiperspirantul ideal pentru o vară memorabilă!

b.u. antiperspirant in action Pure+Dry

Extractul de cireș japonez, denumit sakura, este ingredientul exotic care spune povești de reinventare, de înflorire a sinelui, de reîmprospătare. Notele de vârf Pure+Dry sunt un mix aromatic de floare de portocal, note moscate și șofran. Inima bogată aduce notele florale de lăcrămioare și iasomie care lasă loc, la final, notelor de vanilie, ambră și amestec ciprat.

Acțiune și alegeri: gama B.U. in action, 6 variante

Antiperspirantul B.U. in action Pure+Dry se alătură celor cinci variante disponibile pe piață: Active Release, Sensitive, Soft Skin, Protect Plus şi Tender Touch.

Gama B.U. in action a fost creată pentru a răspunde nevoilor fetelor active, care pun accent pe ȋngrijirea corespunzătoare a pielii, prospețime, extra-protecție împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute.

Formula testată dermatologic, anti pete albe și care protejează pielea timp îndelungat (până la 48 de ore), este secretul pe care ȋl dezvăluie antiperspirantul verii!

B.U. in action antiperspirant, 150 ml – preţ 10 lei, indiferent de variantăv

About tinepasul 813 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*