B.U. – Pachete pentru sărbători

B.U. EDT+DEO-WILD_xmas2015Sărbătorile sunt prilej de bucurie şi de a petrece momente frumoase cu cei dragi. B.U. a pregătit pachete speciale pentru această ocazie şi celebrează spiritul iernii cu miresme vesele şi calde. Toate pachetele sunt deja disponibile în magazine.

Pachetul B.U. Wild

Pentru cele care transformă provocările într-un stil de viaţă, pachetul B.U. Wild transpune latura puternică şi neîmblânzită a acestora în note proaspete verzi şi accente de nufăr. Cu o inimă de trandafir şi iasomie, latura feminină a nonconformistelor este împletită cu spiritul liber al acestora. Atitudinea ludică, mereu în căutarea unei noi aventuri, este subliniată de notele de căpşună delicioasă şi garoafă. Notele de bază, santal şi mosc, transformă mireasma într-o aromă caldă şi prietenoasă, perfectă pentru zilele friguroase de iarnă.

Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Wild sunt:
• Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) –pret: 48 lei
• Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) –pret: 24 lei
• Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – pret: 24 lei

 

Pachetul B.U. Heartbeat

BU-HEARTBEAT-DNS+SH-GEL

Heartbeat este dulce şi inspirat din căldura sărbătorilor de iarnă. Parfumul lui îmbracă zilele reci într-un văl pudrat şi vanilat. Bergamota şi fructele de pădure descriu pulsul târgurilor de Crăciun, iar notele de mijloc de trandafir şi frezie domolesc frenezia, aşternând un văl proaspăt şi delicat. Moscul, lemnul de santal şi vanilia descriu momente de poveste petrecute cu cei dragi.
Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Heartbeat sunt:
• Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – pret: 48 lei
• Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – pret: 24 lei
• Deo Natural Spray (75ml) + Shower Gel (250ml) – pret: 24 lei

 

 

Pachetul B.U. My secret

B.U. EDT+DEO-MY_SECRET_xmas2015

Pachetul B.U. My secret-acesta este secretul celor misterioase. My secret ademeneşte cu note spumoase de mandarină, măr, pară şi accente acrişoare de zmeură şi cireşe. Treptat este dezvăluită inima de note solare, iasomie senzuală, gardenie şi devine irezistibilă odată cu notele de nucă de cocos şi bezele. Actul final echilibrează aromele cu atingeri picante de cumerin, mosc şi lemn de santal. Siajul de paciuli şi vanilie întregeşte tabloul sărbătorilor înmiresmate.

Pachetele pentru sărbători din gama B.U. My Secret sunt:
• Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – pret: 48 lei
• Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) – pret: 24 lei

 

Pachetul B.U. Trendy

Pachetul B.U. Trendy este despre puterea zâmbetelor. Mandarina şi mărul descriu spiritul tânăr, mereu în căutarea aventurilor şi care nu se încadrează în tipare. Notele de mijloc subliniază frumuseţea naturală a celor sigure pe forţele proprii; liliacul, trandafirul şi bujorul le învăluie într-o feminitate asumată. Moscul şi lemnul de santal completează perfect amestecul de arome proaspete şi delicate.

BU-TRENDY-DNS+DEO

Pachetele pentru sărbători din gama B.U. Trendy sunt:
• Eau de Toilette (50ml) + Deo Body Spray (150ml) – pret: 48 lei
• Deo Natural Spray (75ml) + Deo Body Spray (150ml) –pret:  24 lei

About tinepasul 814 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*