B.U. prezintă Shower Smoothie Yogurt+Papaya

2B.U. anunţă sosirea sezonului cald şi lansează gelul de duş in action Yogurt + Papaya, ce combină proprietăţile revitalizante ale fructului de papaya cu cele hrănitoare ale iaurtului. Cu o aromă fructată şi revigorantă, noul smoothie pentru duş este o doză de energie şi răsfăţ.

B.U. in action este o gamă dedicată celor energice, cu un stil de viaţă modern şi activ, care transformă ritualul de îngrijire într-un mix de stări pozitive. Noul gel de duş My Smoothies! Yogurt + Papaya este un cocktail pentru piele – bogat în antioxidanţi şi vitamine, papaya ajută la menţinerea aspectului tânăr al pielii şi o lasă energizată şi catifelată. Spuma fină şi cremoasă se datorează iaurtului. Acesta oferă hidratarea necesară pentru o piele elastică, un aspect sănătos şi o atingere mătăsoasă.

Noul produs beneficiază de complexul de agenţi hrănitori Nutri-Moist System, care oferă extra hidratarea ce redă elasticitatea pielii şi o catifelează. Pe lângă pielea vizibil îngrijită, ingredientele naturale şi parfumul lor delicat continuă să menţină starea de bine pe durata întregii zile, chiar după ce bucuria ritualului spumos s-a încheiat.

1

Gelurile de duş B.U. in action sunt disponibile în următoarele variante:
• B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Papaya – and feel the joy! – 9 lei
• B.U. in action My Smoothies! Yogurt + Fig – and feel pampered! – 9 lei
• B.U. in action bingo Berries – and feel the boost! – 9 lei
• B.U. in action cool Maracuja – and be refreshed! – 9 lei
• B.U. in action funky Guava – and get tonified! – 9 lei

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*