Băieții de la Proconsul au un nou single. Vezi aici video!

proconsul

Trupa Proconsul lansează un nou single „Aici cu mine”. La această melodie, membrii formației au colaborat cu  Andra şi Ştefan Bănică Jr. Artiștii au filmat și un videoclip pentru cea mai recentă piesă a lor.

“‘Aici cu mine” a fost la început doar un cântec dintre multele cântece compuse şi produse în studioul nostru, Simplu Production. Jerryco i-a făcut un text care, după ce Bodo a tras linia vocală, ne-a inspirat să încercăm o colaborare inedită cu alţi doi artişti consacraţi de pe scena muzicală românească : Andra şi  Ştefan Bănică”, au spus cei de la Proconsul.

“Mă bucur că pentru această piesă am colaborat cu două dintre cele mai cunoscute voci din România, Bodo și Stefan. Sper să o ascultați cu plăcere!”, a spus Andra.

“Proconsul e o trupa care îmi place și care are ceva de spus în peisajul muzical românesc de ani și ani de zile. Cu Bodo am colaborat pe unul dintre albumele mele, “Duete”, unde l-am invitat să cânte cu mine una dintre piesele mele, reorchestrate special pentru acel album. De asemenea, am mai cântat împreună la concertele mele de Crăciun de la Sala Palatului, plus în alte câteva împrejurări. Așa că a venit rândul meu acum să raspund invitației băieților de la Proconsul”, a declarat Ștefan Bănică.

Piesa “Aici cu mine” este compusă de Robert Anghelescu, Dragoş Dincă, Mihai Dumitrescu, Emanuel Gheorghe şi Bogdan Teslovan, pe versurile lui Mihai Dumitrescu (Jerryco).

 

 

“Iniţial cântecul avea sound de twist, ceea ce îi venea ca o mănuşă lui Ştefan Bănică, însă după ce am trimis cântecul la mixaj şi master, prietenul nostru George Popa ne-a prezentat o varianta mai radiofriendly şi în care fiecare solist să fie pus în valoare, pe care am ales să o promovăm! „Aici cu mine” este dovada vie că muzica poate aduce împreună, în diferite proiecte, artişti care, chiar dacă în cariera proprie abordează stiluri diferite, pot să compună şi să cânte împreună şi pot aduce plus valoare muzicii româneşti!”, au adăugat artiştii de la Proconsul.

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*