Barna Nemethi te invata sa-ti transpui povestea in imagini video

 

barna-nemethi_video-curs-dallesgo

Ne aflam in era vitezei, iar trendul video a inceput sa depaseasca usor, usor fotografiile si textele clasice. Din acest sezon, la DallesGO ai posibilitatea sa inveti toate secretele acestui nou trend alaturi de celebrul Barna Nemethi.

La 30 de ani, Barna Nemethi este unul dintre cei mai cunoscut si apreciati regizori si fotografi din Romania, iar incepand din acest sezon se va alatura catedrei de profesori DallesGO, unde va preda cursul de video.

Pe parcursul celor 12 saptamani vei invata direct de la el cum sa gandesti in termini video, vei afla totul despre pasii realizarii unui film, de la script la preproductie, filmare si montaj. Astfel, fie ca esti blogger, te ocupi de un cont de Social Media sau ai propriul business, la finalul cursului vei putea transpune in imagini video povestea ta, a brandului sau a produsului pe care vrei sa il promovezi in online.

De-a lungul timpului, filmele regizate de Barna au fost prezentate in cadrul unor festivaluri nationale si internationale, artistul fiind recompensat cu foarte multe premii: TIFF, Early Bird Film Festival sau The New York Film Festival. In plus, a regizat si multe dintre videoclipurile artistilor autohtoni, printre care clipul Deliei la piesa “Doar pentru tine”, iar revista All Hollow, pe care a lansat-o in 2012, este proiectul sau de suflet.

Indiferent ca esti pasionat de Fashion, Make-up, Hairstyling, Design, Fotografie, cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness sau vrei sa te dezvolti profesional invatand mai multe despre Marketing Online, PR, Personal Branding, E-commerce, Antreprenoriat sau Public Speaking, in Universul DallesGO visele tale pot deveni realitate.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa crezi in pasiunea ta sis a te lasi indrumat de echipa de profesori DallesGO formata din nume sonore ale industriilor creative, dispuse sa impartaseasca cu tine secrete din experienta lor vasta.

 

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*