Beauty news: B.U. lansează in action Protect Plus

bu protect plus

 

Îmi face mare placere să vă anunț ca B.U. își mărește familia cu un nou membru, ce aparține gamei antiperspirantelor: in action Protect Plus. Vestea ma bucura tocmai pentru ca stiu produsele si mi se par foarte bune. Sunt destul de pretentioasa si cu greu reusesti sa ma mulțumești, dar, iată că s-a produs minunea și, în cele din urmă, ceva mi-a căzut cu tronc. De câteva luni , la capitolul antiperspirante, B.U. se regăsește printre preferințele mele. Are un miros plăcut și un ambalaj vesel, plin de culoare, și te protejează împotriva transpirației ore bune . Cel puțin, pe mine m-a cucerit, însă, dacă ești curioasă, poți să faci și tu o testare să vezi dacă ți se potrivește. De acum, pe piață, gama se mai îmbogățește cu un alt produs, pe care vi-l prezint mai jos,

B.U. creează aliatul perfect pentru cele “mereu pe fugă” şi susţine un stil de viaţă activ, cu noul antiperspirant in action Protect Plus. Datorită ingredientelor şi noii tehnologii, antiperspirantul B.U. asigură protecţie pe parcursul întregii zile împotriva transpiraţiei şi mirosurilor neplăcute, în timp ce hidratează şi hrăneşte pielea delicată a axilei. Parfumul discret şi fructat este ca o doză de energie!

Lotus albastru şi tehnologia 

in action Protect Plus este îmbogăţit cu lotus albastru şi conţine tehnologia NeutrOdor care neutralizează mirosul neplăcut. Lotusul albastru, specie venerată în Egiptul antic, are capacităţi emoliente şi hidratante şi ajută pielea sensibilă să-şi păstreze supleţea şi aspectul sănătos. Proprietăţile de calmare şi vindecare ale acestuia refac pielea iritată a axilei.
Notele parfumate ale unui antiperspirant 

Energia oferită de parfumul delicat este redată de notele de vârf ale mandarinei, prunei şi piersicii. Inima acestuia întruchipează feminitatea şi pofta de viaţă prin mireasma trandafirului, a iasomiei, a violetelor şi lăcrămioarelor. Notele de bază compuse din mosc, vetiver, ambră, lemn de santal şi cedru transformă parfumul într-o aromă caldă ce învăluie fiecare zi într-un boost de bucurie olfactivă.
Barieră 48 ore împotriva transpiraţiei, în timp ce hainele sunt protejate

Noul deodorant asigură o extra protecţie de 48h datorită tehnologiei care neutralizează mirosurile neplăcute şi învăluie femeia activă într-un parfum discret, de lungă durată. Protect Plus reduce urmele albe şi protejează ţesăturile hainelor. Acesta este testat dermatologic şi este un partener de încredere pentru femeia urbană care aleargă între activităţile zilnice.

bu

 

Deodorantele in action se găsesc în următoarele variante:
• B.U. in action Tender Touch
• B.U. in action Fresh Vibe
• B.U. in action Soft Skin
• B.U. in action Fresh & Clean
• B.U. in action Sensitive
• B.U. in action Protect Plus

Preţ: 10 lei fiecare

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*