Beauty news: Batiste lanseaza gama Stylist

sampon batiste_gama stylist

Aliatul părului perfect aranjat, Batiste-brandul cel mai iubit de șampoane uscate din lume vine cu noutati pentru ingrijirea podoabei capilare. Mereu trendy și îndrăzneț, produsele se inspiră constant din viata femeilor ce vor sa fie aranjate .

Batiste, brandul de sampoane uscate, vrea să ofere mai mult,asa ca începând cu luna aprilie a lansat gama Stylist, ce contine produse inovatoare de styling și coafat.

Șamponul uscat XXL Volume se reinventează și devine Batiste Stylist XXL Volume, iar gama este completată de: fixativ lejer, spray de protecție termică și strălucire, texturizator și spray anti frizz.

Batiste DS Plus Divine Dark

În plus, pe lângă binecunoscutele șampoane deja existente în farmacii – Original, Blush, Tropical, Cherry, Light&Blonde, Deep&Dark, gama Batiste se va îmbogăți cu încă un produs – Heavenly Volume, special creat pentru a oferi părului volum instant și prospețime.

Logo-ul brandului se transformă din “batiste” în “Batiste”, iar toate produsele primesc un look nou, mai fresh și mai atrăgător. Alege aroma Batiste care te inspiră!

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*