Beauty news: Farduri și rujuri, in culorile toamnei la Melkior

colectie-farduri-melkior_toamna-do-you-feel-it

Toamna vine cu o colectie noua de farduri la Melkior, dar si cu o promotie pe masura. Fardurile din colectia “Do you feel it?” se gasesc atat in tonuri sidefate, cat si in tonuri mate. Secret Garden, Mysterious, Gold Dreams, Just White, Escape, Vague Trace sunt propunerile brandului de cosmetice pentru acest sezon. În plustot in colectia de toamna, se lanseaza si doua rujuri noi: Honey si Exquisite.

Iata ce farduri aduce toamna la Melkior!

  • Noua colectie de farduri de pleoape creata de Melkior aduce 3 tonuri sidefate si 3 nuante mate care ne indeamna sa ne exprimam emotiile atunci cand cand realizam machiajul ochilor.
  • Sunt farduri in culori foarte pigmentate, care asigura o acoperire foarte mare, adera foarte bine la piele, se aplica uniform si sunt foarte rezistente in timp.
  • Se aplica pe pleoape cu ajutorul pensulelor speciale. Adu culorile vibrante pe pleoapele tale!

colectie-farduri-melkior_toamna-do-you-feel-it-2

Fardurile din colectia “Do you feel it?” se gasesc atat la cutie cu oglinda, cat si sub forma de rezerva. E bine de stiut: cine cumpara 6 rezerve de fard pleoape, primeste CADOU paleta de 6. Merita!

Ai vazut noile nuante de rujuri mate Melkior?

Honey si Exquisite ne coloreaza toamna.

  • Sunt rujuri cu acoperire mare, intens pigmentate, usor de aplicat, care rezista in timp si nu migreaza.
  • Nu usuca buzele, confera un efect satinat de durata si o senzatie placuta imediata. Pentru buze perfect definite.

Pret ruj Melkior: 39,90 lei

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*