Beth Hart,vocea care “opreşte timpul în loc”, concertează la Sala Palatului

 

Afis Beth Hart2

Una dintre cele mai bune voci feminine din lume la ora actuală, Beth Hart, va susţine primul său spectacol în România, pe 21 iulie, la Sala Palatului. Nominalizata la Premiile Grammy, artista este câştigătoarea a nenumărate discuri de platină şi premii muzicale pentru albumele şi pentru vocea sa.

Artista cu viaţă de film şi voce despre care se spune că “opreşte timpul în loc” şi “este obligatoriu de ascultat live măcar o dată în viata”, considerată un mix vocal între Janis Joplin, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding şi Amy Winehouse, va aduce la Sala Palatului un show care în toată lumea se desfăşoară cu casa de bilete închisă.

Beth Hart care consideră că nu există act artistic fără demoni şi agonie, a reuşit printr-o reprezentaţie live de câteva minute în 2012, la Kennedy Center Honors, să-i ridice în picioare în rafale de aplauze pe preşedintele Barack Obama şi pe soţia sa, Michelle în cadrul unui tribut adus marelui Buddy Guy, şi el prezent la eveniment şi cucerit iremediabil de vocea fără pereche a artistei. Pe lângă albumele solo compuse în mare parte de ea ca răbufnire a unui trecut tumultuos şi plin de drame, Beth Hart a fost invitată să cânte alături de legende ale muzicii blues şi rock mondiale precum Joe Bonamassa, Jeff Beck şi Slash, alături de care a concertat în întreaga lume şi a lansat albume vândute în număr record.

Beth Hart mărturiseşte fără ocolişuri de câte ori are ocazia că a avut de reglat conturi cu mulţi demoni din viaţa ei, a început să consume alcool de tânără, la 13 ani era deja la dezalcoolizare, la 20 de ani când sora sa a decedat din cauza unei complicaţii a virusului HIV, a început să lupte cu efectele drogurilor, a alcoolului, a depresiilor, a deciziilor extreme, a relaţiilor nocive şi a primit şi diagnosticul de bi-polaritate.

Deşi, artista spune că moartea îi părea cea mai la îndemână salvare, se pare că destinul a avut alte planuri pentru ea, pentru că i-a scos în cale o dragoste nesperată ce a împlinit-o şi a salvat-o. Într-una din crizele ei cauzate de droguri, aflată în agonie şi-a privit iubitul plângându-i în braţe şi a gândit că atâta timp cât există un om atât de bun care o iubeşte, cu siguranţă există şi în ea ceva bun dincolo de toţi demonii pe care îi simţea copleşind-o. Beth Hart îşi strigă eliberarea de droguri în fiecare concert, de curând anunţându-şi publicul de la Royal Albert Hall din Londra că a împlinit 13 ani de libertate şi viaţă fără droguri.

Artistă sexy cu voce vibrantă, în vârstă de 43 de ani, a fost decoperita de managerul şi viitorul ei prieten apropiat David Wolff în timp ce cântă pe străzile din LA şi doar câteva săptămâni au trecut de atunci până la primul său album lansat şi plasat pe primele locuri în lume în topurile de blues. Producătorii muzicali şi artiştii mari care au decis să lucreze cu Beth Hart de la prima audiţie a vocii ei au declarat public acelaşi lucru – ca artistă are o voce inspirationala care te transformă şi te poartă până în cele mai adânci sfere ale sufletului uman.

Afis Beth Hart

Pe 21 iulie, la Sala Palatului, romanii vor face cunoştinţă cu artistă care, după reacţiile tuturor celor care au auzit-o live, cucereşte de la primele note cantate.

Organizatorii evenimentului, VreauBilet vor pune în vânzare biletele pentru concertul Beth Hart pe 13 martie, iar cei care vor cumpăra bilete până în dată de 26 martie, vor avea o reducere de 15% din preţul biletelor care se pot cumpăra pe www.vreaubilet.ro, de la Casa de Bilete a Sălii Palatului şi de la standul de bilete VreauBilet din Unirea Shopping Center. După perioada de reducere, preţurile întregi ale biletelor încep de la 120 de lei şi ajung până la 270 de lei la categoria VIP.

 

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*