Beyonce, cea mai tare artistă din ultimii 5 ani

Cântăreaţa ocupă primul loc într-un clasament cu staruri importante

 

baza beyonce

Show-urile de excepţie, videoclipurile pe bandă rulantă, dar şi albumele lansate de cântăreaţa americană Beyonce i-au făcut pe jurnaliştii de la Billboard s-o numească artista definitorie a ultimilor cinci ani. Poziţionată în fruntea clasamentului, ea a reuşit astfel să depăşească nume importante din industria muzicală

„Nimeni nu este perfect, dar Beyonce este cât se poate de fără cusur, iar în anii 2010, restul lumii muzicale nu a făcut decât să încerce (şi să eşueze) în a se ţine după ea”, au declarat jurnaliştii de la Billboard. Aceştia au realizat un clasament cu cei mai importanţi artişti, iar în fruntea topului s-a regăsit Beyonce.

 

 

Pe locurile următoare în lista artiştilor definitorii realizată de publicaţia americană se află Kanye West, pe locul al doilea, urmat, în ordine, până la locul al cincilea, de Adele, Taylor Swift şi rapperul Drake.

Pe poziţia a şasea s-a clasat artista hip-hop Nicki Minaj, urmată pe locul şapte de Lady Gaga, Katy Perry pe locul al optulea şi trupa canadiană Arcade Fire pe locul al nouălea. Rapperul Kendrick Lamar s-a clasat pe locul al zecelea.

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*