BLACK FRIDAY 50 % in Universul DallesGO

universul-dallesgo_black-friday

Black Friday vine la DallesGO cu reduceri fabuloase! Înscrie-te acum pentru primul sezon de cursuri din 2017 și te bucuri instant de cea mai substanțială ofertă: 50% OFF.

Indiferent că ești pasionat de Fashion, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness sau vrei să te dezvolți profesional învățând mai multe despre Marketing Online, PR, Personal Branding, E-commerce, Antreprenoriat sau Public Speaking, în Universul DallesGO visele tale pot deveni realitate.

Fie că îți dorești să faci o schimbare profesională, să-ți îmbunătățești cunoștințele pe un anumit domeniu sau să-ți descoperi un nou hobby, încearcă unul dintre cursurile DallesGO. Cei mai buni profesori din domeniul industriilor creative îți vor împărtăși secretele meseriei lor pe parcursul a 12 săptămâni care îți vor schimba viața!

Numai în luna noiembrie te așteptăm cu cel mai mare discount de până acum, 50% reducere la orice curs din portofoliul DallesGO.

Grăbește-te, reducerea este valabilă pentru un număr limitat de locuri! Înscrie-te pe  www.dallesgo.ro/ 0769.041.711.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*