Bogdan Albulescu și Radu Micu trăiesc „FĂRĂ GRANIȚE”

bogdan albulescu_radu micu_fara granite

Luni, 20 februarie, de la ora 20.00 debutează primul web reality series românesc, avându-i ca protagoniști pe Bogdan Albulescu și Radu Micu. Este vorba despre “Fără Granițe”, în cadrul căruia, cei doi vor trece printr-o provocare inedita. 

Doi actori români au rămas fără bani, cazare şi masă în Praga şi trebuie să facă orice pentru a se întorce acasă. Doi tineri încearcă să reziste cât mai mult fără somn. Au făcut teatru şi film, iar acum se mută pe net pentru un serial reality pe care îl filmează singuri cu GoPro-ul. Oricare dintre aceste fraze ar putea fi un titlu potrivit pentru cel mai neobişnuit serial care se lansează pe net, pe 20 februarie, de la ora 20.00. Cu doi protagonişti, web reality-ul „Fără granițe” spune cu mult umor povestea limitelor autoimpuse de cei doi şi peripeţiile acestora în încercarea de a rezista provocărilor.

V-ați întrebat vreodată cum ar fi să încercați să trăiți fără bani, fără somn, fără mâncare, fără aer, fără timp etc.? Ei bine, actorii Bogdan Albulescu și Radu Micu nu doar s-au gândit, ci au și încercat toate aceste lucruri pe pielea lor în primul serial românesc de acest gen.

Ce a ieșit? Vedeți din 20 februarie, de la ora 20.00, pe canalul lor de youtube. „Fără granițe” este primul serial online de tip reality, în care cei doi protagoniști își propun să depășească cu umor și ingenuozitate provocări aparent fără sorți de izbândă. Serialul va conţine mai multe serii tematice (fără somn, fără bani, fără mâncare etc.), împărţite pe episoade de 5-7 minute fiecare. Din echipa„Fără granițe” fac parte producătorul Emilia Vlad (Cloud9film), regizorul Alex Fotea și actorii Bogdan Albulescu și Radu Micu.

Spre deosebire de alte proiecte media la care am lucrat, „Fără granițe” e proiectul nostru de suflet și a avut nevoie de mult timp să se dezvolte. Ani. Când am început, nici macar nu știam că facem un web series. În cercul nostru de prieteni exista deja o glumă: Nu mă enerva, eu am fost în Făgăraș fără nimic şi sper ca ea să devină virală”, povestește actorul Bogdan Albulescu într-un interviu pentru COOLtura Mall despre începuturile proiectului. Acum doi ani, Bogdan şi Radu au plecat în Munţii Făgăraş cu nimic mai mult decât bocanci de drumeţie şi un cuţit, în încercarea nebunească de a vedea cât şi cum rezistă. Au trecut prin clipe de coşmar mai ales când i-a prins furtuna şi astfel a încolţit ideea acestui serial online. Care a prins contur în momentul în care s-au întâlnit cu producătorul Emilia Vlad şi regizorul Alex Fotea.

Situațiile cărora se supun cei doi actori în proiectul „Fără granițe”sunt deseori dificile, însă Radu și Bogdan reușesc să le depășească cu mult umor. „Râdem tot timpul. Nu am putea să mergem mai departe fără asta. Râdem de ce ni se întâmplă, râdem de ceilalți, dar cel mai tare râdem de noi. De altfel, eu cred foarte tare că cele mai mari drame pe care oamenii le trăiesc, în general, se datorează faptului că se iau prea în serios. Așa că am râs foarte tare când nu aveam unde să dormim în Praga, am râs când ne uitam la vitrine pline cu mâncare fără un ban în buzunar în Viena sau când deliram de nesomn în garsoniera mea din București”, povestește Bogdan, în timp ce Radu își amintește că cel mai tare au râs la prima lor escapada „Fără mâncare”, care „cred ca a fost pe fond de delir de foame şi oboseală”, adaugă el.

Pe parcursul filmărilor au existat, desigur, și multe momente care le-au pus la grea încercare capacitatea de a improviza pentru a reuși în situații aparent fără ieșire, însă cei doi actori au știut de la început că nu va fi ușor. „Cele mai dificile momente de până acum le-am trăit, cred, la realizarea episodului „Fără Somn”. Care sunt acelea? Veţi vedea”, ne invită Radu Micu. În ceea ce-l privește pe Bogdan, el recunoște că „scopul declarat nu a fost să prezentăm numai experiențe încununate de succes. Dacă e urmărit cu sinceritate, drumul e la fel de important ca scopul propus. Ați mai auzit asta de multe ori; nu e importantă destinația, e importantă călătoria și, ghici ce? E adevărat. Descoperim asta cu fiecare nou episod pe care-l filmăm. Personal, scopul meu declarat e să mă expun unor situații pe care nu le-aș putea trăi altfel, să mă reinventez sau să aflu lucruri noi despre mine, să încerc să trăiesc totul cu sinceritate și, mai ales, fără să dezertez de la valorile etice care mă reprezintă. Se pare că, din nu știu ce motiv misterios, sunt foarte importante pentru mine”.

Cum se vor descurca cei doi actori, prieteni de-o viață, cu temperamente mai degrabă opuse decât asemănătoare, în unele dintre cele mai inedite situații, rămâne de văzut începând de luni seara, când pe canalul lor de youtube va fi urcat primul episod „Fără bani”, din seria „Fără granițe”.

Interviul integral cu cei doi protagonişti poate fi citit pe www.coolturamall.ro.

 

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*