Bucură-te de bronz fără grija petelor solare!

tanned-skin

Sezonul estival aduce mult soare, stat la plajă și distracție în aer liber. Însă ce te faci atunci când în loc de un bronz uniform și natural, te alegi cu o explozie de pete maronii pe față? Petele pigmentare apar cel mai des din cauza expunerii prelungite la soare, fără folosirea unei crème adecvate de protecție.

Ten perfect protejat în vacanță de APIVITA SUNCARE

Pentru ca bucuria verii să nu fie întrerupta de astfel de griji,  APIVITA are soluția: Crema colorată de față anti-pete SPF 50! Cu 77% ingrediente naturale, crema anti-pete de la APIVITA oferă o protecție excelentă împotriva radiațiilor UVA si UVB, protejează împotriva foto-îmbătrânirii, ajută la reducerea petelor brune și hidratează în profunzime pielea, lăsând-o catifelată și pregătită pentru soare.

În plus, crema conține un pigment natural, rezistent la apă, ce oferă tenului o nuanță uniformă, fiind alternativa perfectă la fondul de ten. Crema APIVITA SUNCARE este ideală inclusiv în perioada sarcinii sau la menopauză: Nu conține parabeni, alcool, silicon, coloranți sau uleiuri minerale.
Preț: 103.99 lei, disponibiă în farmaciile Sensiblu.

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*