Bun venit, 2018! Ganduri la inceput de an

an nou_2018_la multi ani

Ne luăm rămăs bun de la 2017, îi spunem bun venit lui 2018! Să pășim în noul an cu gânduri bune, inimă deschisă și vibe pozitiv! Să ne înconjurăm de oameni frumoși, care ne fac bine, să fim mai puțini morocănoși și mai mult zâmbitori! Asta îmi doresc pentru mine, asta vă doresc și vouă! 🙂

2018, te salutăm! Fii blând cu noi și înțelegător! 🙂  

Un nou an, cu noi lecții și noi povești. Un nou an, cu oameni noi și dorințe arzătoare. Mai adăugăm o treaptă în școala vieții, ne mai îmbogățim cu alte experiențe.

Tot ce e mai bun și mai frumos să vi se întâmple, iar armonia și micile bucurii să nu vă lipsească în 2018! Pe lângă țelurile pe care vi le-ați propus în noul an, vă doresc să aveți liniște în suflet, iar iubirea să facă mereu parte din viața voastră!

 

artificii_noul an_2018

Un 2018 strălucitor, cu momente de neuitat și oameni dragi vouă!

Sursa foto: Pinterest

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*