Burlacul Andrei Andrei recrutează modele. Vezi unde va avea loc castingul

burlac andrei andrei

 

Moldovenii au ocazia să își etaleze frumusețea sâmbătă și duminică, atunci când “Burlacul” Andrei Andrei recrutează modele pentru agenția „Rue des Modeles”.

„Eu am ajuns să lucrez pentru cele mai mari agenții din lume și pentru cei mai mari clienți. A venit și rândul meu să-i ajut pe alții să ajungă acolo și să realizeze și mai mult decât mine”, a mărturisit Andrei.

Condițiile de participare sunt următoarele: băieții trebuie să aibă între 15 și 25 de ani și cel puțin 1,84m înălțime, iar fetele, între 15 și 23 de ani și cel puțin 1,73.

Selecția se va desfășura sâmbătă, 7 februarie, între 14:00 și 18:00, la Hotelul Rapsodia din Botoșani, și duminică, 8 februarie, între 14:00 și 18:00, la Hotelul Sonnenhof din Suceava.

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*