C-THRU, ediție specială

3D_C-THRU_EDT&DEO_Emerald_Shine33.15lei

Brandul de parfumerie C-THRU celebrează noul anotimp cu arome bogate ce se integrează perfect în spiritul sărbătorilor. Pentru că această perioadă este petrecută alături de cei dragi, C-THRU a creat pachete speciale cu scopul de a împărtăşi bucuria cadourilor şi zâmbetelor largi. Fiecare vine însoţit de note delicioase şi toate sunt deja disponibile în magazine!

Pachetul C-THRU Emerald Shine

Pachetul C-THRU Emerald Shine cucereşte prin aroma florală proaspătă, ce transpune sunetul paşilor pe zăpada cristalină. La o primă atingere a parfumului, notele vesele de citrice, coacăze negre, mure şi lotus prevestesc o iarnă plină cu voie bună. Accentele de mijloc ale trandafirului, violetei şi crinului luxuriant îmbracă euforia într-un voal pregnant, atemporal. Parfumul se echilibrează cu actul final al moscului, lemnului de santal şi cedrului.

Pachetul C-THRU Black Beauty

3D_C-THRU_EDT&DEO_Black_Beauty 33.15lei
Cele care iubesc magia sărbătorilor vor recunoaşte inconfundabila aromă de citrice şi condimente ascunsă în pachetul C-THRU Black Beauty. Treptat, notele jucăuşe se transformă într-o inimă blândă de vanilie caldă şi orhidee ce înglobează spiritul dulce al Crăciunului. Arome ce redau atmosfera de vis sunt presărate cu lemn de santal cu iz de poveste, paciuli şi ambră profundă. Black Beauty descrie eleganţa şi magia sclipitoare a iernii.

Pachetul C-THRU Golden Touch

3D_C-THRU_EDT&DEO_Golden_Touch33.15lei
Atingerile de magie şi ninsoarea de străluciri descriu pachetul C-THRU Golden Touch. Acesta se deschide într-o explozie spumantă de bergamotă, portocală roşie şi coacăze, se preschimbă în accente puternice de prune, piersică dulce şi iasomie seducătoare, ce se difuzează subtil în lemn de santal, mosc, paciuli şi cedru Virginia.

Cele 3 pachete conţin fiecare Apă de Toaletă 30ml + Deodorant Body Spray 150ml, pret: 33,15 lei indiferent de pachetul ales.

About tinepasul 814 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*