Cadou aniversar de la Academie: Princesse des Cremes

Princesse_des_Cremes_2

Académie sarbatoreste aniversarea celor 125 ani cu o relansare remarcabila a uneia dintre cele mai prestigioase creme intr-o editie limitata Vintage, care sta sub semnul rafinamentului! O crema legendara…” Princesse des Cremes”!

Reproducere identica a recipientului din 1890, recipient realizat din opaline, o sticla pretioasa din secolul 19.Recipient feminin si rafinat si capac din metal auriu.

Acronimul ASB se regaseste pe capac

Eticheta vintage arata la fel ca originala, lipita pe partea din fata a produsului, iar o camee aurie, este stantata pe eticheta.

„ Princesse des Cremes „ este reprezentata de o camee din 1890 a Académie Scientifique de Beauté care te duce cu gandul la istoria cremei si totodata valideaza recunoasterea editiei vintage.

A fost regandita si reformulata utilizandu-se tehnologii cosmetice de inalta calitate. Un produs cu un design vintage cu un continut modern! „Princesse des Cremes” contine floarea de crin (Fleur-de-Lis), un ingredinet activ inca din 1890.

Princesse_des_Cremes

 

De ce Floarea de Crin?

Este una dintre cele mai vechi embleme din lume, care a fost adoptata de regele Frantei Louis VII ca si blazon roial. Sub domnia sa a aparut expresia « Fleur-de-Lis ». Apoi, floarea aurie de crin pe un background albastru a devenit un atribut specific al regalitatii franceze.

Atunci cand au creat „Princesse des Cremes”, speciliastii de la Académie au ales ca ingredient principal, floarea de crin. Simbolul sau puternic se potriveste perfect cu numele produsului.

Pentru aniversarea celor 125 ani, Académie scoate in evidenta ingredientii activi reformulati din „ Princesse des Cremes”, iar Royal White Lily este cunoscut avand proprietati uluitoare de regenerare si anti-age.

Pret: 498 lei

Academie_Princesse_des_Cremes

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*