Cântăreaţa XONIA s-a alăturat campaniei umanitare #SelfieForLife

selfie xonia

Cântăreaţa XONIA s-a alăturat campaniei umanitare “Selfie for life”, iniţiată de asociaţia Fight for Life Charity, şi şi-a postat un selfie pe pagina sa de Facebook, provocându-i mai departe pe Doru Todorut, Anthony Icuagu Official şi Giulia să-i urmeze exemplul. Astfel, XONIA se alătură în acest demers care are drept scop strângerea de bani pentru copiii bolnavi de cancer echipei Steaua Bucureşti, Simonei Halep şi altor câteva zeci de oameni care au acceptat să-şi facă un selfie amuzant şi să doneze în conturile asociaţiei Fight For Life Charity.

“Cu mare drag mă alătur şi eu campaniei #SelfieForLife şi provoc mai departe pe Doru Todorut, Anthony Icuagu Official şi Giulia să-mi urmeze exemplul. Îmi doresc să ne strângem cât mai mulţi şi, împreună, să-i ajutăm pe copiii bolnavi”, a spus XONIA.

“Ne onorează gestul XONIEI şi îi mulţumim din suflet că a acceptat să ne sprijine în această acţiune. Speram să ni se alăture cât mai mulţi oameni pentru că fiecare selfie este extrem de important, fiecare ajutor pe care îl primim contează enorm. Doar împreună putem face minuni.

Sunt foarte mulţi copiii care au nevoie de noi şi sper că vom reuşi să strângem cât mai mulţi bani pentru a le întinde o mână de ajutor. XONIA va fi şi ea pusă pe panoul de onoare al asociaţiei Fight For Life Charity, alături de fotbaliştii clubului Steaua Bucureşti, de jucătoarele de tenis Simona Halep şi Ana Ivanovic, de fotbalistul Alexandru Maxim, dar şi de zecile de oameni frumoşi care nu au stat pe gânduri şi s-au alăturat campaniei Selfie For Life”, a declarat Otilia Caloian, vice-preşedintele asociaţiei Fight For Life Charity.

simona-halep-finala-

Simona Halep a acceptat să se alăture campaniei Selfie For Life la provocarea echipei Steaua Bucureşti. Jucătoarea de tenis a declarat că va urma toţi paşii campaniei, adică să-şi facă un selfie amuzant, o fotografie care să creioneze un zâmbet pe chipul unui copil bolnav, să o posteze pe Facebook, să doneze o sumă de bani în contul asociaţiei Fight For Life Charity şi să provoace mai departe alţi trei prieteni să-i urmeze exemplul.

Înaintea meciului cu TSKA Sofia, în cantonamentul din Antalya, jucătorii Stelei şi-au făcut o fotografie de grup, pe care au distribuit-o pe pagina oficială de Facebook a clubului. Fotbaliştii i-au provocat să intre în campania #SelfieForLife pe Simona Halep, Gheorghe Hagi și Ilie Năstase, dar și pe toți fanii grupării roș-albastre.
steaua

“Clubul nostru s-a alăturat campaniei #SelfieForLife, derulate de Fight for Life Charity. Toți jucătorii conduși de Constantin Gâlcă s-au mobilizat și au donat pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer. Provocăm să intre în campanie, să-și facă un selfie, să doneze și să îi ajute pe copiii bolnavi pe: Simona Halep, Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, dar și pe voi, toți fanii roș-albaștri!”, a publicat Steaua pe pagina oficial de Facebook.

Steaua București și-a schimbat chiar și fotografia de coperta de pe pagina oficială de Facebook, unde are peste 1.7 milioane de fani, cu afișul campaniei Selfie for Life.

Gheorghe Hagi și Ilie Năstase, steliști declarați, nu au răspuns încă provocării venite din partea clubului din Ghencea.

“Steaua București și Simona Halep sunt unele dintre cele mai cunoscute branduri românești. Suntem onorați că sunt alături de noi. Abia așteptăm să vedem provocările Simonei. Poate o va provoca pe Serena Williams! Alături de noi este și Ana Ivanovic. Ea ne-a trimis o rochie de tenis cu autograf, să o licităm și să folosim banii pentru copiii bolnavi de cancer”, a declarat Otilia Caloian, Vice-Președinte Fight for Life Charity.

Pașii campaniei #SelfieForLife sunt:

1. Fă-ți un selfie amuzant care să creioneze un zâmbet pe chipul unui copil bolnav de cancer. Distribuie-l pe Facebook, Twitter sau Instagram, împreună cu afișul campaniei și adaugă hashtag-ul #SelfieForLife

2.Fă o donație către Fight for Life Charity

3.Provoacă să facă același lucru pe încă cel puțin trei prieteni

“Fight for life Charity” este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, înființată din necesitatea și dorința de a le acorda oamenilor nevoiași șansa la o viață mai bună.

Donațiile se pot face direct, pe site-ul www.fightforlife.ro sau în următoarele conturi:

Cont în LEI: RO60 PIRB 4240 7611 3000 1000 , deschis la Piraeus Bank

Cont în LEI: RO 14 INGB 0000 9999 0434 7811, deschis la ING Bank

Cont în EURO: RO 04 INGB 0000 9999 0448 8447, deschis la ING Bank

Cont în USD: RO 74 INGB 0000 9999 0448 8448, deschis la ING Bank

Cod SWIFT: INGBROBU

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*