Cântărețul canadian Garou concertează în premieră în România

garou concert2

 

Cunoscut pentru interpretarea personajului Quasimodo, din musicalul “Notre Dame de Paris”, Garou va susține primul său concert la noi în țară. Spectacolul cântărețului canadian va avea loc pe 8 aprilie, la Sala Palatului din Capitală.

Considerat ani la rândul cel mai iubit cântăreț canadian, cu vânzări record de albume, 3 discuri de platină și spectacole live grandioase susținute cu casa închisă, artistul vine pentru prima dată în România la Sala Palatului, pe 8 aprilie, la invitația www.vreaubilet.ro, cu un concert-eveniment bilingv: “Rhythm and Blues”.

Garou va aduce la Sala Palatului unul din concertele cu care a cucerit milioane de spectatori în întreaga lume, “Rhythm and Blues”, care celebrează spiritul muzicii R&B și conține cover-uri după piese celebre cantate în engleză și în franceză, într-o interpretare plină de personalitate și virtuozitate alături de o trupă de muzicieni de marcă.

Garou este un carismatic și înzestrat compozitor, cântăreț, actor și instrumentist, a scos 9 albume de studio, unul live și o colecție de hituri, atât în franceză, cât și în engleză, a devenit revelație artistică odată cu interpretarea lui Quasimodo în fața a milioane de oameni din toată Europa și America în drama muzicală “Notre Dame de Paris”, a luat 3 discuri de platină pentru vânzările albumelor sale, nenumărate premii de muzică și popularitate, odată cu prezența pieselor sale în topul celor mai iubite piese în Canada și Franța.

Garou a primit invitația de a cânta alături de Celine Dion într-un duet memorabil la Montreal, la concertul pe care artistă l-a ținut în noaptea de trecere în mileniul 3. Tot acolo acesta s-a întâlnit într-un dialog muzical și cu Bryan Adams spre deliciul sutelor de mii de oameni prezenți în public.

Pe numele său adevărat Pierre Garand, artistul și-a luat numele de scenă după diminutivul numelui său, Garou, cuvântul apropiat că pronunție de numele său, “loup-garou”, care înseamnă în romana “vârcolac”.  Canadianul de 43 de ani s-a născut, a trăit și a crescut într-o familie de mari iubitori de muzică. Pe când avea doar 3 ani, tatăl său i-a pus prima dată chitara în mână și după doar câțiva ani canta impecabil la chitară, pian, orga și trompetă. Rebel, plin de personalitate și cu dorința de a trăi doar în felul în care alege și se simte el bine, Garou a fost exmatriculat de la liceu unde studia trompetă, pentru că nu se supunea regulilor și comenta toate tehnicile și acțiunile din programa școlară. În timpul liceului, a cântat la chitară în trupă The Windows and Doors imitându-l și aducându-i un tribut unuia dintre idolii săi, Paul McCartney.

În 1991, după liceu, Garou a fost trompetist în trupă militară a Forțelor Armate Canadiene. Un artist cu abilități muzicale remarcabile, însă un rebel incorigibil, Garou și-a câștigat o perioadă existența din mutat mobilier, job-uri la metroul din Montreal, cules de struguri, vânzări la un magazin de haine.

GAROU va cuceri publicul de la Sala Palatului pe 8 aprilie, de la ora 19.00. Biletele sunt puse în vânzare pe www.vreaubilet.ro și la standul VreauBilet.ro de la Unirea Shopping Center.

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*