VIDEO: Carla’s Dreams a lansat „Inima” si „Animal de prada”

delia carla's dreams_inima

Surprize pe bandă rulantă pentru fani! Carla’s Dreams își bucură ascultătorii cu lansarea a două piese: „Inima” cu videoclip în colaborare cu Delia și „Animal de pradă”. Ascultă mai jos noile melodii!

Piesa „Inima” este inclusă pe albumul „Antiexemplu” și a fost prezentată publicului în premieră, în această variantă cu Delia la show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane, la fel ca și piesa „Animal de pradă”.

„Inima” – o piesă scrisă și lansată de către Carla’s Dreams acum 5 ani de care s-a îndrăgostit Delia cu ceva timp în urmă și care a căpătat împreună cu ea o nouă viață, o nouă formă. O adresare către inimă, un dialog sincer despre sentimente, dezamăgiri și speranțe. Un duel ascuns dintre rațional și subconștient”, au declarat Carla’s Dreams. „De fiecare dată ne completăm bine, Carla’s Dreams și cu mine, și nu ne putem abține să nu colaborăm”, a spus Delia.

„Inima” este compusă de Carla’s Dreams și produsă de Costin Bodea, iar „Animal de pradă” este compusă tot de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi, cel care a produs toate hiturile artiștilor: „Sub pielea mea”, „Te rog”, „Imperfect”, „Acele”, „Antiexemplu”, „Până la sânge”. Videoclipurile pentru „Inima” și pentru „Animal de pradă” au fost regizate și filmate de Roman Burlaca și George Secrieru de la BR Films, cu care Carla’s Dreams colaborează de fiecare dată.

De curând, Carla’s Dreams au lansat „Frica”, single care are deja 4 milioane de vizualizări și este pe locul 3 în trending.

Carla’s Dreams au lansat toamna aceasta și „Beretta”, piesă care are deja peste 17 milioane de vizualizări.

Formula Apei”, o altă piesă de pe albumul „Antiexemplu”, a fost lansată zilele trecute cu videoclip, în regia lui Roman Burlaca.

De curând, Carla’s Dreams au acumulat 1 milion de abonați pe propriul canal de YouTube, acolo unde au 468.000.000 de milioane de vizualizări. Acesta este al doilea canal de YouTube din România la categoria artiști, pe locul 1 fiind INNA, cu peste 3 milioane de abonați. Anul acesta, Carla’s Dreams au susținut un nou concert la Arenele Romane, eveniment sold out pentru lansarea albumului „Antiexemplu”, show regizat chiar de artiști. Carla’s Dreams au câștigat anul acesta patru premii în cadrul Media Music Awards: Best Song cu „Imperfect”, Best Group, Spring Hit cu „Antiexemplu” și Summer Hit cu „Până la sânge”. Carla’s Dreams este jurat X Factor la Antena 1, pentru al doilea sezon consecutiv. În primul său sezon ca jurat a câștigat împreună show-ul cu concurenta sa Olga Verbițchi.

Delia a lansat single-ul „Fata lu’ tata”, piesă compusă de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carla’s Dreams atât pentru „Cum ne noi” (featuring), dar și „Da, mamă”, ambele hituri incontestabile în România.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Alex Ceaușu, cel cu care Delia a mai colaborat pentru „1, 2, 3, 4”, „Rămâi cu bine” sau „Verde împărat”.

Sursa foto: Facebook

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*