Carmen Negoiţă îţi dă ponturi vestimentare. Vezi care e trendul sezonului

Carmen-Negoita-Beanie-Hat
Carmen Negoiţă ne învaţă cum să fim în trend, scoţând în evidenţă avantajele accesoriilor  din acest sezon. Fashion bloggerul spune că putem să ne protejăm de frig şi în acelaşi timp să fim cool, dacă facem alegerile corecte. De altfel, o piesă, pe care trebuie neapărat să o avem la noi, este atitudinea.

Fashion bloggerul Carmen Negoiţă recomandă ca în timpul anotimpului rece să ne protejăm de frig purtând accesorii cool şi în trend în acest sezon: pălăriile sau căciulile de tip beanie.

„În timp ce aşteptăm primăvara, e bine să ne ferim de frig. Şi nu oricum, ci în cel mai stylish mod posibil. Ne acoperim capul, dar cum? Pălăriile nu sunt musai cea mai eficientă soluţie importiva frigului. Ne îngheaţă urechile. Acum putem purta căciulile beanie. Te duc cu gândul la Strumfii, însă sunt cea mai cool şi stylish metodă de a ne feri capul de frig. În plus, aceste beanie hat merg la orice ţinută. Încercaţi şi o să vă convingeţi”, scrie Carmen Negoita pe blogul sau de modă.

În plus, fashion bloggerul recomandă şi pălăriile de diverse tipuri ce pot da o notă foarte elegantă ţinutei.
Carmen-Negoita-Green-Beanie-Hat
„În ultimii ani am început să purtăm pălării din ce în ce mai des. Un accesoriu pe care îl putem considera statement, dar şi un semn al eleganţei şi al distincţiei. Nu este foarte uşor de ales, având în vedere că trebuie să completeze armonios anatomia fetei. În plus, pălăria trebuie să fie şi o extensie a personalităţii noastre.

Ei bine, lucrurile pot fi simplificate dacă ţineţi cont de stilul vostru vestimentar.

Cele care prefera ţinutele feminine pot opta pentru pălăriile bowler sau cunoscute şi sub denumirea de bob ori bombin. Acest model a apărut în anul 1849 şi echilibrează perfect un outfit delicat. Spun asta pentru că modelul bombin este masculin.

Pentru cele care se regăsesc în ţinutele androgine, există pălăriile clasice – fedora sau topper, cu boruri mari sau mici, simple sau ornamentate. Ţineţi cont de personalitate şi alegeţi culoarea potrivită. Pălăria trebuie să fie un accesoriu asumat. Deci… purtat cu atitudine. Mai ales când vorbim despre stilul androgin.

Stilul casual ar trebui să fie un exerciţiu de styling foarte uşor. Acest gen de ţinute, prin simplitatea lor, oferă posibilitatea de a alege o pălărie care poate fi elementul cheie al ţinutei. Elementul care dă o notă stylish compoziţiei vestimentare.

Pentru oamenii avangardişti există fascinators sau pălăriile extravagante, ideale pentru persoanele cu o imaginaţie bogată”, explică fashion bloggerul.
Carmen-Negoita-Dr-Martens-Yellow-Boots
Carmen Negoiţă este unul din cei mai cunoscuţi fashion bloggeri români. Prezentă la festivalurile de modă internaţionale, Carmen a făcut, de altfel, furori purtând pălării spectaculoase. Cu astfel de accesorii, spre exemplu, cea tip Arlechin, purtată la New York, şi cea roşie, eleganţă, cu boruri largi, purtată la Londra, a apărut în presă internaţională, editorii de modă prezentând-o ca pe un model de elegantă.

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*