Castigatori concurs

concurs bu

Wow! Peste 630 de persoane s-au inscris la concursul B.U. & STR 8 pe pagina de facebook , iar alte 6 pe blog. Ma bucur sa aflu ca cele doua branduri se regasesc printre preferintele voastre, mai ales ca si eu am un feedback bun despre ele, si drept urmare ne leaga o relatie de cativa ani.

Dar, sa revenim la ale noastre. Din pacate, selectia trebuie sa aiba loc, caci concursul are doua castigatoare, care la randul lor, vor face castigatori barbatii din viata lor. Florentina Petcu si Deea Andreea Dragan sunt cele la care vor merge pachetele B.U. & STR 8, iar pe aceasta cale, le rog sa-mi trimita datele lor prin mesaj privat pe fb sau pe adresa de mail tinepasul@gmail.com (adica numar de telefon, adresa de domiciliu). Apropo, daca nu primesc un semn de la voi in 24 de ore, voi fi nevoita sa aleg pe altcineva in locul vostru.

Va promit ca voi reveni pe viitor cu alte concursuri, astfel incat premiile lor sa ajunga si la ceilalti concurenti. Chiar zilele astea imi voi lua revansa, asa ca tot ce trebuie sa faceti este sa fiti pe faza. Pana atunci, va doresc sa aveti parte de cele mai frumoase sarbatori alaturi de oamenii dragi! Iubire, liniste sufleteasca si numai armonie! 🙂

About tinepasul 814 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

1 Comment on Castigatori concurs

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*