Cătălin Măruță s-a alăturat Campaniei #SelfieForLife. El a provocat-o pe Iulia Albu

catalin maruta selfie

Cunoscutul prezentator de televiziune, Cătălin Măruță, s-a înscris în Campania #SelfieForLife, derulată de Asociația Fight for Life Charity, în urma provocării primite de la luptătorul din circuitul Superkombat, Benjamin Adegbuyi. El a urmat toți pașii campaniei: și-a făcut un selfie, l-a distribuit pe Facebook,  a făcut o donație către Fight for Life Charity și a provocat încă trei persoane să-i urmeze exemplu. Personalitățile provocate de Măruță sunt: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și Iulia Albu.

Facebook Maruta
“Am acceptat provocarea lansata de Benny Adegbuyi cu scopul de a ajuta copii bolnavi de cancer,  #‎SelfieForLife‬. Trimit mai departe provocarea catre urmatoarele trei persoane : Andreea Marin, Mihaela Radulescu Schwartzenberg, Iulia Albu. Mai jos : selfie, contul, donatia!”, a postat Cătălin Măruță pe pagina sa oficială de Facebook.

selfie andreea marin
Andreea Marin s-a alăturat încă de săptămâna trecută Campaniei #SelfieForLife, postând un selfie pe Facebook, dar nu a provocat încă pe nimeni să-i urmeze exemplul.
Până acum, în Campania Selfie for Life s-au înscris Ciprian Marica, Alexandru Maxim, Echipa Steaua București, Andreea Marin, Echipa Națională de Fotbal a României, Alexandra Ungureanu, Ruxandra Pitulice, Benjamin Adegbuyi, Ciprian Sora, Cristian Spetcu, Xonia, Doru Todoruț, Sandu Lungu.

Pe lângă Cătălin Măruță, luptătorul Benjamin Adegbuyi l-a mai provocat și pe Pepe, precum și pe nutriționistul Cristian Mărgărit.
De asemenea, au primit provocări și Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Simona Halep, atât din partea Echipei Steaua București, cât și a lui Ciprian Marica, Cristian Chivu, actorul Mihai Bobonete, Ionuț Iftimoaie, Puya, liderul trupei La Familia, Geani Kiriță, Andrei Stoica și Eduard Irimia, președintele Superkombat.
“Suntem extrem de onorați de implicarea lui Cătălin Măruță și a tuturor oamenilor care ne susțin. Daca alții au putut să lanseze provocări din străinătate, la care s-au înscris milioane de oameni, la fel ne dorim și noi, să strângem cât mai multe fonduri, pe care să le donăm, la finalul campaniei, copiilor bolnavi de caner din țara noastră”, a declarat Otilia Caloian, Vice-Președintele Fight for Life Charity.

 

 

Cristi Chivu, Hagi, Simona Halep și Ilie Năstase, provocați la selfie
Fotbaliștii Echipei Steaua București au fost primele celebrități care au aderat la Campania #SelfieForLife. Ei au provocat mai departe, să le urmeze exemplul, pe Simona Halep, Gheorghe Hagi și Ilie Năstase. Dintre aceștia, doar Simona Halep a acceptat până acum provocarea, promițând că își va face un selfie și că va dona în conturile Asociației Fight for Life Charity.
La rândul său, fotbalistul Ciprian Marica, provocat să intre în campanie de Federația Română de Fotbal, i-a provocat pe cei trei, dar și pe Cristian Chivu și Mihai Bobonete să-și facă un selfie și să doneze.

marica1-e1424107827159-765x431
“Am primit o convocare deosebita de la FRF, de la echipa nationala! Am fost invitat sa ma alatur campaniei #‎SelfieForLife‬ si am raspuns “prezent” cu aceeasi emotie, ca de fiecare data. Orice donatie conteaza, asa ca va astept pe toti sa participati la acest meci cu soarta si sa dati SHARE conturilor campaniei! Si fiindca nu pot sa invit aici 22 de milioane de romani, am ales 5 personalitati cu care pot duce si mai departe aceasta campanie! Asadar, ii convoc alaturi de mine pe Simona Halep, pe care o si asteptam sa faca selfie-ul alaturi de noi la un meci al nationalei, pe Gheorghe Hagi, pe fostul mare tenismen Ilie Năstase, pe Cristian Chivu, fostul capitan al nationalei, si pe actorul Bobonete Mihai! Va urez sanatate!”, a postat Ciprian Marica pe pagina sa oficială de Facebook.
Celebrități înscrise în #SelfieForLife: Jucătorii Echipei Steaua București, Andreea Marin, Catalin Maruta, Jucătorii Echipei Naționale de Fotbal a României, Sandu Lungu, Cristian Spetcu, Bennyamin Adegbuyi, Xonia, Doru Todoruț, Ruxandra Pitulice, Alexandra Ungureanu.

Celebrități provocate să intre in #SelfieForLife: Simona Halep, Gheorghe Hagi, Ilie Năstase, Ciprian Sora, Alexandru Maxim, Ciprian Marica, Florin Gardoș, Ionuț Iftimoaie, Puya, Cătălin Măruță, Pepe, Mihaela Rădulescu, Iulia Albu.

 

Pașii campaniei #SelfieForLife sunt:
1. Fă-ți un selfie amuzant care să-l facă să râdă pe un copil bolnav de cancer. Distribuie-l pe Facebook, Twitter sau Instagram, împreună cu afișul campaniei și adaugă hashtag-ul #SelfieForLife
2. Fă o donație către Fight for Life Charity
3. Provoacă să facă același lucru pe încă cel puțin trei prieteni

“Fight for life Charity” este o organizație umanitară non-profit, non-guvernamentală, înființată din necesitatea  și dorința de a le acorda oamenilor nevoiași șansa la o viață mai bună.
Contact: Otilia Caloian – Coordonator proiect – 0740.237.968
Donațiile se pot face direct, pe site-ul www.fightforlife.ro sau în următoarele conturi:
Cont in LEI: RO60 PIRB 4240 7611 3000 1000 , deschis la Piraeus Bank
Cont in LEI: RO 14 INGB 0000 9999 0434 7811, deschis la ING Bank
Cont in EURO: RO 04 INGB 0000 9999 0448 8447, deschis la ING Bank
Cont in USD: RO 74 INGB 0000 9999 0448 8448, deschis la ING Bank
Cod SWIFT: INGBROBU

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*