Ce coafuri/tunsori se poarta in aceasta vara. Top 5 sfaturi de la specialist

coafuri vara_hairstylist cristi pascu

Vara acestui an aduce cu sine o serie de noutăți în ceea ce privește coafurile. Hairstylistul Cristi Pascu ne spune care sunt tendințele în sezonul cald, exemplificând în ce mod ne putem tunde, coafa sau vopsi pentru a fi la modă. Așadar, aflați mai jos ce coafuri/tunsori/culori se poartă în sezonul estival și care sunt trendurile pe care nu trebuie să le ratați pentru podoaba capilara!

1.Coafurile Pixie

“În cazul femeilor care au sau vor părul scurt se poate apela la coafura de tip Pixie. Scurt și chiar exagerând puțin.  Vă puteți rade pe lateral sau la spate pentru un plus de avangardism”, spune hairstylistul Cristi Pascu.

cristi pascu par vara

2.Bobul texturizat

“În cazul femeilor care au părul mediu, bobul texturizat este coafura vedetă. Acesta poate fi mai mult sau mai puțin lung, însă foarte franjurat la vârfuri pentru a permite versatilitate. Poți să-l aranjezi drept, să-i dai volum, poți să-i faci bucle gen beach waves, care se poartă și în această vară”, adaugă specialistul.

3.Wet Look

“Aceasta este o coafură cool, simplă și spectaculoasă, care nu necesită un efort deosebit. Este recomandată în special femeilor cu păr mediu sau lung. Ai nevoie de o cremă de păr, un gel și un fixativ puternic. Coafura wet look va fi vedetă anul acesta la petrecerile de pe plajă, fie că sunt ele pe timp de zi sau noaptea în club”, spune Pascu.

4.Împletiturile

“Sunt mereu în vogă, însă totul depinde de cantitatea și calitatea părului. Se poartă nodurile sau coada de cal în variațiuni, de la o coafură de zi la una de  seară”, explică specialistul.

TORONTO, ON - JUNE 21: Gigi Hadid appears backstage at the 2015 MuchMusic Video Awards at MuchMusic HQ on June 21, 2015 in Toronto, Canada. (Photo by George Pimentel/WireImage)
Sursa foto model:  George Pimentel/WireImage

5.Blond și arămiu

“Atunci când vorbim despre nuanțe, sezonul cald este mult mai darnic. Putem merge de la un blond platinat, alb sau gri pentru cele care vor să fie în tendințe, la un arămiu închis pentru femeile care vor să fie în ton cu sezonul estival, dar preferă o nuanță mai domestică”, declară Cristi Pascu.

Cristi Pascu este unul dintre cei mai experimentați hairstyliști de la noi, inițiatorul concursului “Cel mai bun hairstylist din România” și al “Academiei de Coafură Cristi Pascu”, prin care descoperă și lansează noi talente în industria frumuseții.

About tinepasul 799 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*