Ce oferte a pregătit DallesGo pentru pasionații de design interior. Pachete surpriză

Dacă îți dorești o carieră în design interior sau pur și simplu vrei să înveți cum să-ți amenajezi singur locuința și să-i dai un suflu nou ori de câte ori simți nevoia, însă într-un mod profesionist, la DallesGo – cea mai mare platformă de cursuri after work din tara – vei capata cunostinte tehnice si de teorie estetica si stilistica direct de la profesioniti.

Cursul urmărește evoluția unui interior, pornind de la materialele folosite, texturile alese, stilurile propuse, selectarea paletei de culori si psihologia clientului. De la stilurile clasice: Baroc, Rococo si Neoclassic, la stiluri locale (Scandinav, Provensal, Mediteranean, Marocan) sau contemporane ( Minimalism, Retro Contemporan, Eclectic modern, Romantic, Industrial, Glamour), vei invata sa decodifici fiecare stil in parte si sa iti aduci propriul aport creativ. Vei face cunostinta cu designeri celebri si piese de mobilier care au schimbat istoria, vei invata care sunt pasii unui proiect de design interior, de la discutiile preliminare cu clientii la implementarea propriu-zisa a proiectului, vei afla cum se intocmeste un moodboard si vei primi informatii despre ultimele tendinte Hi-Tech / Hand-Made, despre curentul Slow Design si despre designul romanesc in contextul international.

Cursurile de Design Interior Incepatori sunt sustinute de Ileana Raducanu, care de peste zece ani este redactorul-sef ELLE Decoration, o revista a carei licenta se afla si in alte 26 de tari. In 2009 a initiat concursul 3D –Dependent De Design, dand ocazia tinerilor designeri si arhitecti sa isi valideze viziunea creativa cu ajutorul unui juriu format din profesionisti in domeniu. Ileana are puternice conexiuni in lumea designului si arhitecturii, fiind un bun liant intre tinerii talentati si companiile care le pot oferi acestora oportunitati in cariera. Proiectele sale din afara revistei sunt strans legate de sustinerea oamenilor creativi si pasionati de domeniile in care activeaza. Este un foarte bun scouter de talente, descoperind si promovand designeri care acum sunt nume cunoscute in designul de interior autohton.

Pentru cei care doresc sa-si duca pasiunea la nivelul urmator, DallesGO a pregatit si un curs pentru Avansati, unde profesor este Andreea Muresan. Dintotdeauna pasionata de domeniul home&deco, dupa zece ani petrecuti in redactiile celor mai importante publicatii de profil a facut in 2009 pasul spre propriul studio de design. Amenajeaza spatii publice si rezidentiale, iubeste interioarele scandinave, gradinile si vechiturile pe care le recupereaza si transforma.

Astfel, cursurile de Design interior pe care Ileana si Andreea le vor preda la DallesGO contin aplicatii directe pentru cunoasterea tendintelor actuale de design de interior, precum si aplicatii care exemplifica modalitatile practice de lucru cu diferite materiale si texturi, scopul cursului fiind acela de a invata sa imbinam esteticul cu utilul, tinand cont de raportul dintre forma – functionalitate – confort emotional.

Cu promotia “3 in 1 – PACHET COMPLET” ai posibilitatea de a alege oricare trei cursuri din portofoliul DallesGO și să plătești unul singur ( cel cu valoarea cea mai mare). Astfel, pretul pachetului de Design Interior Incepatori plus Avansati și cel de AutoCAD sau SketcuUp este de 4.000 lei pentru plata integrala, în loc de 11.200 lei

Poti alege si promotia 50% OFF, iar in urma reducerii pretul cursului de Design Interior – Modulul Incepatori nu va mai fi de 3600 lei, ci de 1800 lei pentru plata integrala.

Cursul de Design Interior este acreditat de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Mai multe informatii despre cursuri gasesti pe dallesgo.ro sau la numarul de telefon 0769.041.711

About tinepasul 816 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*