Ce vedem la tv in Noaptea dintre Ani

dan negru revelion 2016 GRILA TV REVELION 2016 PRO TV

Distractie de zile mari au pregatit producatorii tv pentru Noaptea dintre Ani! Si de data aceasta, Dan Negru va fi gazda petrecerii de la Antena 1. Alaturi de staruri célèbre, el promite un Revelion 2016 de neuitat. Pro Tv mizeaza insa pe o grila plina cu filme.

Numeroase vedete, dintre cele mai iubite de public, vor participa joi seara, de la ora 22.00, la Revelionul Starurilor 2016, prezentat de Dan Negru, la Antena 1. Prilej pentru ele să petreacă multe ore împreună, în cele două zile de filmare. Am tras cu ochiul în culise și am văzut cu ce s-au îndeletnicit artiștii, în pauzele dintre înregistrări:

Dorian Popa se plimba prin platou, câte un sfert de oră neîntrerupt, ba cu trotineta, ba cu bicicleta, Dan Negru a dorit să urce pe motocicletă, și nu singur, ci alături de… Daniela Crudu, iar Pepe a încercat căluțul de lemn de lângă bradul împodobit, dornic să-și reamintească de perioada copilăriei.

Diana Munteanu și Liviu Vârciu au stat legați cu cătușe unul de altul mai bine de un sfert de oră. Cei doi au căzut victime colegilor care le-au spus că vor trebui să rămână astfel încătușați până la sfârșitul filmărilor, întrucât cheia care le descuie e de negăsit.

liviu varciu revelion 2016

Ruby, Gina Pistol, Florin Ristei și Dorian Popa aveau chef de cântat și, într-una dintre pauze, au susținut un minirecital de colinde românești, pe voci, în timp de Radu Ille îi filma de zor, cu telefonul. La momentul de la miezul nopții, Dan Negru a udat cu șampanie trei balerine, din cap până în picioare, spre amuzamentul tuturor.

11 vedete se vor ascunde în spatele unor măști spectaculoase, în noaptea de Revelion, acestea urmând a fi recunoscute de artiștii împărțiți în două tabere: a fetelor și a băieților. Pentru personajul său, fiecare dintre cele 11 vedete a stat la machiaj în jur de trei ore. Costul unei măști se ridică la 3000 de euro, iar fiecare dintre ele a fost realizată de Andreea Rădulescu și echipa ei, materialele pentru confecționarea lor fiind aduse din America, de la Los Angeles. Sub una dintre măști ar fi trebuit să se ascundă cunoscutul fotbalist  Claudiu Keșeru. Acesta însă nu a mai ajuns la filmare, din cauza faptului că avionul care ar fi trebuit să-l aducă în țară nu a mai decolat, din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Cine l-a înlocuit, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în noaptea dintre ani, de la ora 22.00, la Revelionul Starurilor 2016 prezentat de Dan Negru.

 

Comedia este acasă la ea la PRO TV!

În ultima zi din an, PRO TV îți oferă comedie autentică românească. Seria comediilor autentice românești se deschide cu Păcală se întoarce, de la 16:00. Cu Denis Ștefan, Magda Catone, Ileana Stana Ionescu și Sebastian Papaiani în roluri principale, ingredientul râs este asigurat!

GRILA TV REVELION 2016 PRO TV

De la ora 20:30, Filantropica spune o poveste plină de umor, inedită și imprevizibilă despre realitățile societății românești. Filmul, câștigator a numeroase premii oferite de Uniunea Cineaștilor din România și la festivaluri internaționale, aduce povestea lui Ovidiu, un profesor de liceu care încearcă să câștige un ban în plus și descoperă o metodă inedită de a face acest lucru! În regia lui Nae Caranfil, după propriul scenariu, Filantropica îi va aduce pe Mircea Diaconu, Gheorghe Dinică, Mara Nicolescu, Florin Zamfirescu și Florin Călinescu în prim plan.

Cuscrii va aduce, de la 22:30, povestea unor tineri logodnici, ale căror familii se întâlnesc pentru prima oară. Dacă în primele ore totul pare frumos, situația se schimbă rapid și apar neînțelegerile între cuscri, în lungile discuții despre viziunea fiecăruia asupra nunții pe care trebuie să o organizeze. Lansat în 2014, filmul îi are în distribuție pe Mircea Diaconu, Luminița Gheorghiu, Marian Râlea, Gabriela Popescu, Ioana Blaj și Paul Ipate.

La 00:00, întreaga Românie cântă și dansează alături de Loredana, în super concertul Imaginarium! Melodiile consacrate, piesele proaspăt lansate, momentele extraordinare și invitații speciali vor aduce energia și vocea Loredanei în toate casele în primele ore din 2016!

Primele zile ale anului 2016 vin cu premiere la PRO TV!

După ce întreaga Românie a sărbătorit venirea noului an, în primul weekend al anului 2016, PRO TV a pregătit seria perfectă de blockbustere! În premieră în televiziunea din România, PRO TV le va aduce telespectatorilor patru producții de excepție: Răzbunătorii (Avengers), Lupul de pe Wall Street, Joc Periculos și Django dezlănțuit.

Pe 1 ianuarie, de la ora 20:30, vin Răzbunătorii (Avengers), unul dintre cele mai așteptate și iubite filme cu supereroi. Iron Man, Captain America, Hulk și Thor vor crea echipa perfectă de supereroi, pentru a-l împiedica pe Loki să înrobească întreaga omenire. De la 23:15, filmul artistic Lupul de pe Wall Street, cu Leonardo DiCaprio, Jonah Hill și Matthew McConaughey, nominalizat pentru 5 premii Oscar, printre care “Cel mai bun film” și “Cel mai bun regizor”, ajunge la PRO TV. Producţia semnată de Martin Scorsese se clasează în topul celor mai populare filme ale ultimilor ani.

Sâmbătă, 2 ianuarie, de la 20:30 Jason Statham aduce în Joc periculos acțiunea din Las Vegas direct în casele românilor. Atunci când un bodyguard cu abilități excepționale și cu o problemă cu jocurile de noroc ajunge să fie în conflict cu mafia, are o singură șansă: totul sau nimic! De la 22:15, PRO TV aduce povestea Django dezlănțuit, filmul artistic care a făcut înconjurul întregii lumi, în regia lui Quentin Tarantino.

 PRO CINEMA respectă tradiția filmului

GRILA 31 DECEMBRIE PRO CINEMA FILME

Noaptea dintre ani aduce la PRO CINEMA comedie, animație, aventură și acțiune! De la ora 19:00, una dintre cele mai îndrăgite și amuzante familii revine pe micile ecrane! Familia Simpson – filmul ne aduce povestea lui Homer, care trebuie să salveze omenirea de la o catastrofă pe care a provocat-o el însuși. Animalul lui de companie, un porc, depozitul de deșeuri radioactive din Springfield, locuitorii și șeful Agenției de Protecție a Mediului vor fi în centrul atenției, alături de simpaticele personaje din Familia Simpson.

În căutarea semnelor: Tărâmul întunericului începe la ora 20:30 și aduce pe PRO CINEMA povestea lui Will Stanton (Alexander Ludwig), care descoperă că este ultimul dintr-un grup de războinici nemuritori, care și-au dedicat viețile luptei împotriva răului. Mai departe, aventurile lui cu forțele întunericului vor căpăta proporții de neimaginat, iar aventurile lui vor ajunge în casele tuturor românilor.

Anul 2016 ajunge la PRO CINEMA în pași de comedie, râsete și voie bună! Petrecerea burlacilor: ultima tentație le aduce telespectatorilor, de la ora 22:30, povestea unui frate care încearcă din toate puterile să împiedice nunta fratelui săi, organizând o petrecere a burlacilor în Miami.

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*