Robin Sharma îți spune cum să ai o viaţă mai frumoasă

 

robin sharma

Este unul dintre cei mai importanţi experţi de top ai lumii în domeniul leadership-ului și este autor a peste 10 bestseller-uri. Robin Sharma, căci despre el este vorba, propune in cartile sale cativa pasi esentiali pentru o viață mai frumoasă.

“Pentru a avea succes în afaceri şi în viaţa personală trebuie să ţinem cont că şi noi suntem o verigă importantă, fundamentală, în devenirea lumii; şi că fără noi nu se poate”, subliniază Robin Sharma, unul dintre cei mai importanţi speakeri din lume, în domeniul leadershipului, dezvoltării personale şi managementului. Iniţiatorul conceptului “lider fără titlu”, care explică de ce calităţile de leadership nu au nimic de-a face cu funcţia trecută pe cartea de vizită sau cu mărimea biroului, nici cu suma pe care o câştigăm sau cu hainele pe care le purtăm, ci este o atitudine, o stare de spirit. Robin Sharma, ne explică în zece paşi cum putem avea o viaţă mai frumoasă.

Beautiful-Life-Balloon-Jump

 

  1. În fiecare zi, fă ceva semnificativ, care să te ajute să devii mai profund!

Principala lucrare a fiecărei fiiniţe umane este cea lăuntrică. Dacă vrei să ai parte de viaţa pe care ţi-o doreşti cu adevărat, trebuie mai întâi să devii tu mai mult din persoană care eşti în realitate.

  1. Priveşte-ţi viaţa ca pe o şcoală fantastică, în care să poţi creşte!

Tot ceea ce experimentezi, atât lucrurile bune, cât şi cele care îţi aduc provocări, a ajuns la tine pentru a te învăţa lecţia pe care ai nevoie să o înveţi în acea etapă a evoluţiei tale ca persoană. Înţelege acest adevăr şi nu înceta să îţi pui întrebarea: “Ce oportunitate reprezintă pentru mine această situaţie său persoana?”, prin prisma evaluării personale. Aceasta este o sursă imensă pentru pacea interioară.

  1. Fii cinstit cu tine însuţi!

Cea mai bună viaţă posibilă este o viaţă onestă. Nu te trăda niciodată. Dă-ţi jos masca socială şi ai curajul de a te prezenta lumii aşa cum eşti. Lumea va fi mai bogată datorită gestului tău.

  1. Aminteşte-ţi că adunăm ce semănăm!

Vieţile noastre, privite în dimensiunea concretă, nu sunt altceva decât oglinzi ale vieţilor noastre interioare. Revarsă lumina pe partea întunecată din tine. Conştientizează presupunerile false, credinţele care te limitează şi temerile care nu îţi permit să creşti, şi vei vedea că lumea din afara ta se va schimba.

  1. Vedem lumea aşa cum suntem noi, nu aşa cum este ea!

Conştientizează că adevărul, indiferent de circumstanţe, este filtrat prin fereastra cu vitraliu din tine – contextul tău personal. Curăţă fereastra şi îţi vei curăţa viaţa. Apoi, vei zări adevărul.

  1. Trăieşte în miezul propriei inimi!

Înţelepciunea ei nu te înşeală niciodată. Urmează îndemnurile tăcute ale inimii tale şi vei fi călăuzit în direcţia adevăratului tău destin.

  1. Trăieşte-ţi viaţa cu un intens sentiment de curiozitate!

Dacă renunţi la control, vei crea spaţiu pentru ca oportunităţile să ajungă la tine.

  1. Ai grijă de tine!

În fiecare zi, fă ceva să îţi bucure mintea, trupul şi spiritul. Acestea sunt acte esenţiale de autorespect şi iubire faţă de sine.

  1. Construieşte relaţii interumane!

Dedică-te misiunii de a aprofunda legăturile cu oamenii din jurul tău. Concentrează-te să îi ajuţi pe alţii să îşi îndeplinească visurile şi fii mai preocupat de oferirea unui ajutor necondiţionat decât de autogratificare. Te afli aici ca să aduci un plus de valoare lumii, iar dacă uiţi acest adevăr, te trădezi singur.

  1. Lăsă în urmă o moştenire!  Cea mai mare dorinţă a unei fiinţe umane este nevoia de a trăi pentru o cauză mai mare decât ea însăşi.

Robin Sharma e un fost avocat, care şi-a părăsit slujba pentru a-şi publica prima carte. A fost ajutat de mama lui care i-a editat cartea şi şi-a ţinut cele 2.000 de copii în bucătărie. Şi-a publicat singur şi cea de-a doua carte, “Călugărul care şi-a vândut Ferrariul”, carte care a ajuns bestseller internaţional şi a fost vândută în milioane de exemplare, după ce preşedintele Editurii HarperCollins, Ed Carson, l-a descoperit într-o librărie.

În prezent, Robin Sharma este unul dintre cei mai importanţi experţi de top ai lumii în domeniul leadership-ului, autor al 11 bestselleruri despre leadership şi dezvoltare profesională. Lucrările sale au fost publicate în peste 50 de ţări şi 75 de limbi, propulsându-l către statutul celor mai citiţi autori din lume.

beautiful-life

About tinepasul 821 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*