Celine Dion si Rene Angelil, o POVESTE DE IUBIRE nemuritoare

4celinerene

O poveste ca a lor nu are cum sa nu te inspire! O poveste ca a lor cucereste o lume intreaga, trece peste granita dintre moarte si viata si merge mai departe, neoprita de nimeni si nimic! Celine Dion si al ei suflet pereche, Rene Angelil, continua sa scrie istorie, sa impresioneze fanii de pretutideni, chiar daca el nu mai e  …  A incetat din viata pe 14 ianuarie 2016, dar in inima ei, el nu s-a stins,  ci a ramas acolo pentru intotdeauna!

Cand spui poveste de iubire, nu ai cum sa nu te gandesti la relatia pe care Celine Dion a avut-o cu Rene Angelil, barbatul care i-a fost si sot, si prieten, si ajutor de nadejde.

Recent, s-a implinit un an de la moartea lui, insa pentru cantareata, el continua sa existe. Cel putin, in inima ei, el a ramas acolo!

LAS VEGAS - DECEMBER 15: Singer Celine Dion is embraced by her husband and manager Rene Angelil and their son Rene-Charles Angelil after the final performance of her show "A New Day..." at The Colosseum at Caesars Palace December 15, 2007 in Las Vegas, Nevada. Almost three million people watched Dion perform 717 shows since it opened in March 2003. (Photo by Ethan Miller/Getty Images for AEG Live/Concerts West)

Pe 14 ianuarie 2017, talentata artista i-a oferit cel mai emotionant omagiu! Unul care iti va atinge sufletul si care, fara indoiala, nu te va lasa indiferent!

Videoclipul, postat pe pagina oficiala a cantaretei, o surprinde pe aceasta cum se uita la pozele de familie, in timp ce pe fundal se aude o trista melodie. 

Macinata de dor si de o imensa suferinta, la sfarsit, Celine Dion izbucneste in plans…

Videoclipul este de-a dreptul ravasitor! Poti sa-l vezi mai jos!

 

About tinepasul 807 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*