„Cincizeci de umbre ale lui Grey”, cel mai provocator film al deceniului

main

 

Considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu, „Cincizeci de umbre ale lui Grey” te invită să-ţi dai frâu liber sentimentelor. Producţia va avea premiera în România cu o zi înainte de Valentine’s Day.

Pelicula a primit distincţia de cel mai provocator film al ultimului deceniu, în urma unui top realizat de site-ul Mr Skin, care clasează producţiile în funcţie de numărul scenelor cu sex.

Povestea filmului – inspirat de bestseller-ul mondial al autoarei britanice Erika Leonard, care semnează cu pseudonimul E.L. James – îi are în centru pe studenta Anastasia Steele şi un cuceritor şi misterios om de afaceri, Christian Grey, între care se leagă o relaţie plină de erotism, dar şi secrete întunecate.

main 2

 

„Cincizeci de umbre ale lui Grey” e regizat de Sam Taylor-Johnson şi produs de Michael De Luca şi Dana Brunetti, alături de E. L. James, creatoarea seriei de cărţi. Scenariul filmului e semnat de Kelly Marcel.

“Cincizeci de umbre ale lui Grey”, care îi are în rolurile principale pe actorii Dakota Johnson şi Jamie Dolan, este unul dintre cele mai aşteptate filme ale lui 2015, iar trailerul a depăşit 45 de milioane de vizualizări pe site-ul YouTube.

Producţia cuprinde numeroase scene de sex, cumulând 20 de minute din durata totală a filmului de 124 de minute. Regizoarea Sam Taylor-Johnson, în vârstă de 47 de ani, a precizat însă că filmul s-ar putea să nu fie atât de explicit precum se aşteaptă spectatorii. “Este vorba de felul în care filmul este realizat, este vorba de atingeri şi senzualitate. Nu cred că pelicula întră în registrul pornografic”, a declarat ea.

Filmul va avea premiera în cinematografele româneşti pe 13 februarie.

About tinepasul 811 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*