Colecţia de toamnă a brandului PME LEGEND, în primul magazin deschis în România

PME LEGEND_colectia de toamna

 

Inaugurarea primului magazin PME LEGEND în România, un brand dedicat în exclusivitate bărbaţilor puternici şi încrezători, a avut loc vineri, 13 octombrie, în Mall AFI COTROCENI. În cadrul evenimentului a avut loc  lansarea colecţiei de toamnă-iarnă.

PME LEGEND este un brand american de renume, inspirat în urmă cu 25 de ani de povestea legendei PME legată de expediţiile legendare ale pilotiilor cargo şi avioanelor lor incredibile. Aceşti piloţi – cowboy-ii cerului – sunt muncitori şi cer acelaşi lucru de la îmbrăcămintea lor. Trăsături robuste, funcţionalităţi de lungă durată – acestea sunt elementele esenţiale reproduse în standardul de design şi calitatea superioară a fiecărei colecţii PME LEGEND.

„În onoarea sărbătorii celei de-a 25-a aniversări a PME Legend, prezentăm cu mândrie colecţia noastră limitată PME-333. Această colecţie este o colecţie compactă şi puternic inspirată de stilurile autentice purtate de piloţii de marfă din Statele Unite ale Americii. Dacă ar fi să vă gândiţi la un personaj cunoscut pe care să îl asociaţi cu PME Legend v-aş zice să vă gândiţi la celebrul Tom Cruise în rolul din TOP GUN. Sigur vă aduceţi aminte de ţinută sa ca pilot de avioane. Nu este vreo întâmplare că între timp Tom Cruise chiar a fost imaginea brandului” , explică Gergana Chernookova, Manager Legend.

Colecţia cuprinde o varietate de produse, de la jeanşi şi jachete, la încălţăminte şi accesorii, toate create în spiritul ideii de pilotaj american. Fiecare produs se impune prin stil şi originalitate. Tonurile închise care descriu într-un mod foarte masculin fiecare piesă vestimentară, conturează imaginea unui bărbat impunător şi confident, gata să înfrunte orice obstacol.

Nostalgia care stă la baza stilurilor autentice ale creaţiilor PME Legend este ceea ce le face şi mai atractive. Acestea au fost create şi concepute pentru un anumit scop într-un moment în care condiţiile dure nu puteau fi combătute decât prin îmbrăcăminte robustă şi funcţională. Fiecare element din colecţia PME-333 are propria sa poveste, adusă ca un omagiu expediţiilor piloţilor americani.

Culorile folosite în sigla colecţiei PME-333 reprezintă o legătură directă cu originea mărcii PME-Legend. Logo-ul în sine este o combinaţie a celor două aripi folosite de PME Legend şi PME  Legend Jeans.

PME Legend American Classic sărbătoreşte viaţa robustă a pilotului de marfă, cu o colecţie inspirată de artiştii iconici care au ales să trăiască o parte a vieţii lor printre nori. Legendele nu sunt uşor de explicat în cuvinte… vino şi descoperă-le!

Brandul PME Legend se regăseşte în magazinul Legend din AFI COTROCENI, etaj 1.

About tinepasul 813 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*