Colectia Melkior “I’m in love!”

colectia melkior i'm in love

Am putea spune ca rosu este culoarea acestei luni, daca este sa ne luam dupa evenimentele din februarie (Valentine’s Day si Dragobete),care celebreaza dragostea. Tocmai de aceea, Melkior s-a gandit sa fie in ton cu cele doua sarbatori, si a pregatit colectia “I’m in love”, in care rosu este vedeta, culoarea inflacarata regasindu-se in toate cosmeticele lansate, de la ruj pana la fardul de pleoape.

In februarie avem suficiente motive sa marcam dragostea: pe 14 februarie este Valentine’s Day, iar pe 24 februarie il sarbatorim pe Dragobete, moment care marcheaza inceputul primaverii; intre timp, conform calendarului ortodox, pe 10 februarie o sarbatorim pe Valentina.

Si cum dragostea este asociata cu cea mai inflacarata culoare – rosul – Melkior va propune sa va alegeti cosmeticele preferate din colectia “I’m in love”.

melkior ruj Fleureter_Fire_Le Rouge_Cosmopolitan Redcolectia melkior luciu de buze Cayenne_Coral_Crush si_Sorbet
Purtati in februarie nuantele de ruj: Fleureter, Fire, Le Rouge, Cosmopolitan Red. Dintre cele mai luminoase si stralucitoare tonuri de luciu de buze, puteti conta pe Cayenne, Coral Crush si Sorbet.

 

melkior fardul de pleoape Lilith_Coral_Volcano

 

 

 

 

 

Culorile lunii pentru fardul de pleoape propuse de Melkior sunt: Lilith, Coral, Volcano.

 

 

 

 

Si manichiura trebuie sa arate impecabil. Nuantele de oja Melkior potrivite pentru luna iubirii sunt: Wild Love, Delicate, Rubi.

melkior oja Wild Love_Delicate_Rubi melkior oja semipermanenta Rouge_Cherry_Twist

Sau puteti incerca tonurile moderne de oja semipermanenta: Rouge, Cherry, Twist.

melkior pila de unghii i'm in love

 

Pila de unghii “I’m in love”

Pana si pila de unghii este in ton cu sloganul acestei luni.  Noua pila de unghii “I’m in love” creata de Melkior este o pila cu 2 fete, ideala pentru scurtarea unghiilor naturale. Permite o pilire rapida si precisa. Are abrazivitate 180/240. Este subtire si usor de manevrat.

Pret: 6,90 lei
www.melkior.ro

About tinepasul 820 Articles
tinepasul.com este o publicatie independenta, care doreste sa aduca informatii proaspete, sa te tina la curent cu noile tendinte, si sa-ti faca cunostinta cu celebritatile in voga. tinepasul.com te conduce in lumea showbizului, a evenimentelor, si iti prezinta cele mai importante noutati din zona lifestyle. O publicatie, care vrea sa te incarce cu energie pozitiva, și vrea sa-ti arate că stirile pot fi si altfel. Un colt de creativitare care te indeamna sa privesti viata din alta perspectiva, si sa te bucuri de frumusețea lucrurilor simple.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*